Zvezda Granda iskreno o predrasudama: "Jesam hodajuća bomba, ali ne pecam sponzora"

- Nikad nisam doživela, da mi neko u lice kaže, vidi ti nemaš pojma, ti ne valjaš, ja mislim da ti ne možeš - rekla je pevačica

  • 6
Tea Tairović

Tea Tairović, Foto: Nikola Tomić

Zvezda Granda Tea Tairović priznala je da su je pogađale kritike i predrasude sa kojima se suočavala na samom početku karijere.

Naime, mladu pevačicu su zbog atraktivnog izgleda pratili epiteti da je bomba, ali i predrasude da nema veze sa pevanjem, te da peca sponzora.

- Predstavljali su me kao neku hodajuću bombu, koja nema blage veze sa muzikom i sa umetnošću. Koja samo peca nekog sponzora. Ne znam, tako je meni to delovalo, da hoće na taj način da me predstave. Ja sam sve suprotno od toga, osim ovog, hodajuća bomba - rekla je Tea.

Danas kada se osvrne na sve te kritike koje su joj upućivali, Tea kaže da uviđa da su joj one samo bile dodatna potpora i motivacija da bude bolja.

- Mnogo više sam morala da se dokazujem, mnogo više sam morala da učim. I to i dalje radim, mislim sad iz ove pozicije pričam, kao da sve znam. Ne, tek sam na jednom nivou, idem dalje. Ali moram da kažem da su to sve neka imaginarna osporavanja - rekla je Tea za Mondo i dodala:

- Dakle, ja nikad nisam doživela, da mi neko u lice kaže, vidi ti nemaš pojma, ti ne valjaš, ja mislim da ti ne možeš. To je uvek bilo nešto što ja čujem negde u pozadini, na internetu i tako. Ljudi kada me upoznaju, kada me vide, uvek kažu da nekako magično delujem na njih. I nikad ni jednu ružnu reč nisam čula uživo - rekla je pevačica.

Video: Živa vatra! Golišava Tea Tairović zaigrala trbušni ples

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zh

    23. decembar 2020 | 20:08

    Na početku karijere ........da li sam nešto propustio ali nikad čuo za dotičnu

  • DARKO 100%

    23. decembar 2020 | 19:51

    Gledam ove nase devojke,zene,sve su lepe,zgodne i privlacne ali fali im samo malkice prosvecenosti o zeni. I njenim vrednostima koje su velike i da nebi bilo dobro da pogaze svoju licnost niskim moralom koja utice na brak .porodicu ,i drustveni status

  • Nele

    23. decembar 2020 | 20:23

    Pa dobro, ako ti to kažeš 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA