Milena o braku sa 30 godina starijim glumcem: "Mnogi mlađi muškarci bi sve dali da su kao moj Frano"

- Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno - rekla je Milena

  • 4
Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Frano i Milena Lasić, Foto: ATA Images

Likovna umetnica Milena Lasić (35) u braku je sa poznatim glumcem Franom Lasićem (66) i ističe da se često susreće sa negativnim komentarima zbog braka sa trideset godina starijim muškarcem, ali to je, kao ni Frana, ne opterećuje.

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći, mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos - rekla je ona.

Milena i Frano krajem novembra dobili su dečaka kom su dali ime Nikolas, a likovna umetnica u devetom mesecu trudnoće saznala da je pozitivna na korona virus, ali je sve prošlo u najboljem redu.

- Samo nekoliko dana pre porođaja shvatila sam kako sam izgubila osećaj mirisa i ukusa, baš sam se loše osećala, bolele su me kosti - rekla je ona za "Stori" i dodala:

- Ipak, porođaj je prošao dobro, beba je bila negativna... Mogla bih reći da je Nikolas mirna beba. Naravno, bude tu i neprospavanih noći, muče ga i grčići, ali to je sve normalno i u svemu uživamo... Frano se, očekivano, u svemu dobro snašao.

- Supruga je u devetom mesecu trudnoće dobila koronu, nekoliko dana pred porođaj izgubila je čulo ukusa i mirisa i porodila se u kovid odeljenju. Srećom, sve je prošlo kako treba i sada je odlično - rekao je Lasić ranije.

- Presrećan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Kao ptičica se osećam. Naravno, voleli bissmo i supruga i ja da malo više spavamo, ali nam zaista nije teško. On danas ima 22 dana - rekao je tada glumac.

Video: Luda i nezaboravna žurka povodom završetka Trke poznatih ljubitelja Jahorine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA