≫ 

Kakvo izdanje voditeljke Jutarnjeg programa! Dajana u crnoj haljinici nikad moćnije nije izgledala

Lepa voditeljka se u jutarnjem programu pojavila u crnoj haljini sa istaknutim dekolteom

  • 51
Ilda Šaulić, promocija pesme Sad me tražiš Dajana Paunović; Foto: ATA images

Voditeljka Dajana Paunović (32) je danas u Jutarnjem programu svojim prelepim izgledom i smelijim stajlingom ostavila gledaoce bez daha.

Naime, Dajana je jedno od najlepših TV lica na ovim prostorima, a gledaoci imaju priliku da je gledaju svakim radnim danom kao voditeljku jutarnjeg programa televizije "Pink".

Ona se sada u jutarnjem programu pojavila u uskoj crnoj haljini koja je istakla sve njene obline i duge noge, a posebno bujni dekolte. Preko crne elegantne haljine obukla je crni sako, a svi su gledali samo u njene grudi, koje su bile u prvom planu.

Na društvenoj mreži Instagram je odmah objavila fotografije iz studija na kojima je sama i sa kolegom Sarapom, a fanovi su oduševljeni njenim izgledom i ne prestaju da je obasipaju komplimentima i komentarima.

"Prelepa", "Vau, savršena", "Najzgodnija", "Smelo i elegantno", "Kakve noge", bili su samo neki od komentara ispod voditeljkine objave.

Nedavno je otkrila da je srećna, jer radi posao koji obožava, i kaže da je jedino što bi volela da sve to što joj se sada događa - potraje.

- Volim da budem lepo obučena, volim da budem negovana, to sam nasledila od svoje majke, od malih nogu, gledajući nju. Televizija zahteva da žena privlači pažnju, da bude televizična, da bude uvek drugačija, autentična... Najlepše se osećam u džinsu i patikama. S obzirom da sam non stop sa svojim sinom, to je idealna odevna kombinacija za naše izlaske po gradu i igraonicama - rekla je lepa Dajana u velikom intervjuu za Telegraf Jetset.

Ona je nedavno otkrila šta je zaduženo za njenu vitku liniju.

- Prvenstveno genetika. Fizički ličim na majku. Ne vežbam, nemam vremena. Uveče ne jedem. Rano ležem. Trudim se da se hranim zdravo. I, eto, to bi ukratko bio recept moje vitke linije - rekla je ona.

Video: Voditelji Pinka prvi put otvaraju vrata informativne redakcije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    25. decembar 2020 | 14:26

    Jeste atraktivna, zgodna, ali pre 25 godina ovakve su u Amsterdamu sedele u izlozima. Na sta bre lici ovo, jel Jutarnji program mesto gde ce se starlete preporucivati fudbalerima za udaju???

  • Strahinja Janjic

    25. decembar 2020 | 14:07

    Sve o tome jos davno je rekao otac Makarije.

  • Nena

    25. decembar 2020 | 14:39

    Ona nije dosla na modnu pistu, nego je dosla u jutarnji program i zna se kako treba da izgleda voditeljka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA