≫ 

Milica Todorović se odlučila na neobičan i urenebesan potez: "Kupila sam stan, kupiću i muža"

Milica je odgovorila u svom stilu i nasmejala sve

  • 9
AmiG Show

Milica Todorović, Foto: ATA images

Popularna pevačica Milica Todorović namsejala je sve u studiju kada je istakla da će, kako je kupila stan, kupiti i muža.

Naime, Milica je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je voditeljiki Sanji Marinković odgovorila na pitanje šta je za nju sreća.

- Ja sam uvek imala sve što mi treba. Kupila sam stan, kupiću i muža. Svi oko mene su zdravi, to je najveća sreća - rekla je Milica i nasmejala sve.

Vodteljka ju je upitala šta je shvatila u 2020. godini, a svi misle da se njen odovor odnosi na njenog bivšeg dečka, glumca Petra Strugara.

- Shvatila sam da sam provela vreme sa pogrešnom osobom - rekla je Milica.

Inače, pevačica je nekoliko meseci bila u vezi sa Petrom, a ranije je istakla da su se rastali zbog toga što se nisu slagali energetski, odnosno što su glumcu prioritet bili konji.

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - rekla je ranije Milica.

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. decembar 2020 | 20:21

    Nemoj da ti to predje u naviku da pomislis da mozes novcem sve kupiti,zivot je surov ponekad nepredvidjene stvari u zivotu koje nam se dese dobre ili lose nemaju cenu gde novcem nemozes nadomestiti ili platiti kako godj

  • Nikita

    26. decembar 2020 | 21:42

    Milica je ocekivala da se uda za Strugara ali kako to nije uspelo ona ne zna da se izdigne i ponasa dostojanstveno. Stalno ga pecka i proziva a on je kulira, bas je jadna. Plus sto osnovnu kulturu nema, teska sirovina.

  • Mad Max

    26. decembar 2020 | 20:03

    Ja sam na popustu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA