≫ 

Kaća i Gobeljić pucaju od romantike: Fudbaler i pevačica plešu dok je on grli oko struka

Oni su nedavno proslavili 6 meseci veze, a sada uživaju u toplijim krajevima

  • 8

Popularna pevačica Katarina Grujić i njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić uživaju na odmoru u Dubaiju, a ne libe se da pokažu i koliko su romantični.

Naime, pevačica i njen izabranik nedavno su prosavili 6 meseci veze, a tom prilikom Gobeljić ju je iznenadio ogromnim buketom cveća, a prvom prilikom otputivali su na romantično putivanje u toplije krajeve.

Kaća i Marko ne libe se da pokažu koiko se vole i koliko uživaju u svojoj ljubavi, a pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom razmenjuju nežnosti.

Pevačica je u bila u uskoj haljini na tufne, koja je istakla njenu savršenu figuru, ali i bujni dekolte, što je oduševilo njene praticoe koji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda.

Skockanu Kaću oko struka grlio je Gobeljić, dok su plesali uz muziku. Pevačica je zabeležila ovaj romantičan trenutak, a kako oni izgledaju pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ovi sportisti su ludo zaljubljeni u cice sa estrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    26. decembar 2020 | 21:11

    Jadnicko cuvaj pare nisu ti puno zaradio para, u 35,40god zavrsices u magacinu, jel nemas skolu, da radis neznas, znaci 5,6god lagodnog zivota posle kraja karijere, a doticna ce te ostaviti cim prodje korona

  • Mare

    26. decembar 2020 | 21:45

    Svaki lonac nadje svoj poklopac

  • im

    26. decembar 2020 | 21:44

    Meni se cini da bi se ona udala samo da on hoce jer bas pati da ima muskarca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA