≫ 

Miloš Biković iskreno o porodici: "Majku i oca sam jedini put video zajedno u 18. godini"

Glumčev otac preminio je 2006. godine

  • 9
Miloš Biković Miloš Biković, Foto: Nikola Tomić

Jedan od naših najuspešnijih i najpopularnijih mladih glumaca, Miloš Biković otvorio je dušu i progovorio o svom privatnom životu, odnosno o pokojnom ocu i majci, te bratu Mihajlu koji je iguman u manastiru Jovanja.

- Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine. Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako - ispričao je Miloš i otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kada je njegov brat rešio da se zamonaši.

- Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Postojao je jedan period kada su se moji roditelji nakon razvoda pomirili, i bili šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se perioda kada smo bili svi na okupu, ali znam da sam svoje roditelje prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali... Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima - istakao je Biković.

- Verujem da ljude oblikuju različite stvari koje mu se događaju kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu. Moj život je prepun iskušenja, vodile su me različite strasti, imao sam fazu kada sam puno grešio i nekada su mi mnoge stvari izgledale besmisleno. Imao sam utisak da sam konstantno u nekom začaranom krugu iz kojeg nisam mogao da izađem. Svaki moj pokušaj da izađem, vraćao me je natrag. Tek kada se udaljite od svih iskušenja, možete da postignete suštinsku slobodu - ispričao je Biković u emisiji "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

Kako je naglasio, kao glumcu mu je bilo neophodno da izađe iz svoje zone komfora.

- Neophodno je da probate različite stvari u različitim fazama života. Da iskusite život u svoj njegovoj punoći. Da probate stvari koje su vam strane jer samo tako možete da ih približite sebi i da ih razumete. Želeo bih da probam nove stvari, da odem na vojnu obuku, da iskusim život u šumi, a nedavno sam naučio da koristim oružje - ispričao je Biković.

Video: Reakcija Miloša Bikovića na pobedu Srbije nad Rusijom rezultatom 5:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DukaTenja

    28. decembar 2020 | 10:17

    Jedan mlad, pametan I uspesan. Svaka cast mladicu. Samo glavu gore. Retko u danasnje vreme mozes cuti pametnu od mladih. Ovaj jeste takav.

  • Ha

    28. decembar 2020 | 09:40

    Opet ovaj..

  • zika

    28. decembar 2020 | 10:34

    samo vojina cetkovica priznajem kao cak boljeg od brad pitta..ovo frajer..nerazumem?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA