Prava novogodišnja bajka u domu Viki Miljković, a pogled iz stana u luksuznom naselju je čaroban

Pevačica je ukrasila svoju kuću tako da sve izgleda bajkovito

  • 8

Popularna pevačica Viki Miljković pokazala je kako je ukrasila svoj stan u luksuznom naselju Beograd na vodi, gde se nedavno preselila.

Viki je na Instagram profilu objavila snimak iz njenog porodičnog doma i dočarala novogodišnju atmosferu, a kadrovi su oduševili mnoge.

Pevačica je je mislila na svaki detalj pa je jelku, koja se nalazi u dnevnom boravku, okitila crvenim ukrasima, a pored nje nalazi se veliki Deda Mraz.

Iz dnevne sobe koju je Viki snimila nalazi se izlaz na terasu sa koje se prostire prelep pogled na reku koji oduzima dah, koji je pevačica ranije pokazala.

Podsetimo, Viki, njen suprug Dragan Tašković Taške, kao i njihov trinaestogodišnji sin Andrej preležali su korona virus.

- Teški su ti momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, ja sam počela da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome, i dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, on stavi masku i sedne i gleda u nas tužno i pita "Hoće li vama biti ok, ništa vam se neće desiti?". Ja sam počela da plačem - ispričala je ranije pevačica.

Kako izgleda novogodišja atmosfera u domu Viki Miljković pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Kod kume je najlepše: Evo kako Ceca i Viki provode vreme zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    29. decembar 2020 | 17:11

    Ono kad bese kad su krenuli poreznici ,finasijska policija u akciju za estradu,svi poceli kukati kako nemaju za hleb i kako im je tesko,stvarno im je tesko da ja apelujem na drzavu da im da po 90,000 dinara da mogu i oni da zive,jer njihovi rashodi su veliki od tri hiljade eura, pa do deset hiljada eura mesecno kao sto ste mogli citati u novinama ,a vama radnicka klaso netrebaju pare ,jer vi nebi znali sta bi sa tolikim novcem jer ga nikad niste mogli ni zaraditi pa vam ni netreba,sta ce vama pogled na reku vi ce te se brckati u vasim septickim jamama,pola prigradskih opstina i nema kanalizaciju ,tako Srbija cuda ,svasta provejava kroz nju ,ali sta da se radi to je realan zivot koji se gleda iz dvougla postenog i nepostenog sveta,

  • dzoni

    29. decembar 2020 | 23:06

    Mora da pokaze da ima stan beograd na vodi seljacka posla

  • xxx

    29. decembar 2020 | 22:31

    Joj opanci moji....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA