≫ 

"Komšije, čuvajte se": Poznate ličnosti iz Srbije uputile poruku podrške Hrvatskoj nakon zemljotresa

- Zemljotres koji je pogodio naše komšije, građane Hrvatske, duboko me je potresao - napisala je Jelena Karleuša

  • 12
Zemljotres Hrvatska, Karleusa, Bekuta, Anastasija Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Tanjug/AP

Hrvatsku je pogodio jak zemljotres od 6,3 Rihtera danas, 29. decembra, a najgore je prošao grad Petrinja. Nakon potresa oglasile su se brojne poznate ličnosti iz Srbije i pritom dali podršku narodu iz naše susedne zemlje.

- Zemljotres koji je pogodio naše komšije, građane Hrvatske, duboko me je potresao. Prizor uništenih domova i izgubljenih života čini čoveka nemim i bespomoćnim. U ovom teškom vremenima neka vam univerzum da snage da izdržite - napisala je Jelena Karleuša.

- Duša me boli zbog ovoga što je zadesilo Hrvatsku. Neke snimke nisam imao snage ni da gledam. Saučešće svim porodicama stadalih. Šaljem podršku svim ljudima u Petrinji, svima koji su doživeli ovaj horor. Držite se, ljudi - napisao je Boban Rajović.

- Samo bezbožnici i kukavice se raduju tuđoj nesreći, a mi nikad nismo bili ni prvo, ni drugo - napisao je Sloba radanović.

- Ovo je strašno. Ježim se od glave do pete. Neka vam je Gospod u pomoći. Molim se za Petrinju - napisala je Anastasija Ražnatović.

- Čitam da je u Petrinji poginulo dete. Bože, ovo je stravično. Komšije, čuvajte se , šaljem podršku, zagrljaje, molitvu... - napisala je Ana Bekuta.

- Ja više ne mogu da podnesem ovakve vesti. Ne mogu - napisala je Marija Šerifović i dodala emotikon kako se moli za Hrvatsku.

- Šta reći, a ne zaplakati. Pored svega što nam se dešava, ovo nam zaista nije trebalo! Ne dajte se ljudi, svim srcem sam uz vas - napisala je Maja Berović.

Video: Pevačica pobegla iz sopstvenog videa: Lanu Jurčević prepao zemljotres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    29. decembar 2020 | 22:18

    Dobro pevaljke moraju tako da govore, one su internacionalne zvezde, sutra ce mozda tu da rade

  • SRBIN

    30. decembar 2020 | 07:10

    Ne treba da puno laju, i onako ne placaju porez, a kad su tako humane neka salju pomoc i neka pomognu ljudima u nevolji.Hrana, cebad, lekovi, agregati za struju, bilo koja pomoc je dobro dosla, a ne samo reklamiranje i gluma po internetu.

  • Tanja

    29. decembar 2020 | 23:02

    Jadna ovaj Sloba pljuje po Srbima sram ga bili. Normalno da se podrazumeva da mi nikome zlo ne mislimo. Bolje da barem po nekada zacuti. Ukopa se cim zine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA