≫ 

"Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim...": Tužna objava Ivane Banfić nakon zemljotresa

- Dragi svi koji pokušavate da me dobijete na mobilni telefon. Mi smo svi dobro, živi i u komadu - napisala je hrvatska pevačica na društvenim mrežama

  • 2
Ivana Banfić Ivana Banfić; Foto: Instagram/ivana_banfic_ibee

Hrvatska pevačica Ivana Banfić (51) se oglasila na društvenim mrežama nakon zemljotresa u blizini njenog doma u Hrvatskoj, pa je napisala potresnu poruku.

Naime, pevačica živi u mestu Stara Drenčina, koje se nalazi na samo tri kilometra od epicentra zemljotresa koji je pogodio srednji deo Hrvatske, pa je pobrojala sela za koja je napisala na Fejsbuku da im je potrebna pomoć.

- Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim da se ovo više ne ponovi. Nikada. Pomozite ljudima iz ovih sela. Šaljem nam svima blagoslov i mir - napisala je Ivana na Fejsbuku.

Ona se odmah nakon zemljotresa oglasila na društvenim mrežama iz kombija u kom je sedela sa svojim mužem.

- Dragi svi koji pokušavate da me dobijete na mobilni telefon. Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 km od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu... - započela je Ivana.

- Popadali su nam crepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sedim s detetom i mužem u kombiju. Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene komšije u automobilima i u gepeku, jer hitne pomoći ne stižu da dođu po sve - dodala je pevačica.

- Držite se svi. Popraviće se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo. Ostaje nam da verujemo da će sve biti dobro. To je jedino šta možemo - napisala je pevačica.

Video: Gradonačelnik Petrinje držao uživo konferenciju, a onda je krenulo sve da puca, ruši se...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    30. decembar 2020 | 12:13

    Дали сте Можда могли спавати кад сте протјерали 250 000 хиљада СРБА

  • Miro

    30. decembar 2020 | 12:21

    Ja ću doći da ti pomognem zaspati 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA