≫ 

Teodora progovorila o Anđelu i otkrila šta se desilo na njenom rođendanu: "Bio je poljubac, ali..."

- Krivo mi je, jer nisam jedina koja je to zaslužila - rekla je povodom osuda što je nastupala u krcatom klubu usred pandemije

  • 1
Alis hair, otvaranje frizerskog salona Teodora Džehverović, Foto: ATA images

Pevačici Teodori Džehverović 2020. godina je bila i te kako turbulentna, te je otkrila zbog čega najviše žali, a onda se dotakla i svog odnosa sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem i iznela šta se zapravo desilo na njenom rođendanu među njima.

Naime, na samom početku godine Teodora je obnaženom fotografijom na snegu zapalila društvene mreže.

- Negde je to svetski trend. Ja sam planirala da ću ići na Zlatibor u januaru... I vidi, nema šanse da ja nemam takvu sliku u donjem vešu na snegu! - rekla je Teodora.

Zbog pogrešno ispisane tetovaže na butini dospela je i na sve naslovnice, a u februaru se na njenom rođendanu, pojavio i njen bivši dečko, aktuelni zadrugar, Anđelo Ranković. Spekulisalo se o njihovom poljupcu na proslavi.

- Poljupci sa Anđelom sigurno nisu bili u usta... To je bio poljubac, ali u obraz, prijateljski - dodala je za emisiju ''Premijera''.

Sa najvećim brojem osuda suočila se kada je u doba pandemije nastupila u krcatom klubu.

- Krivo mi je, jer nisam jedina koja je to zaslužila. Ali šta da radim, morao je neko da bude na meti u tom trenutku - dodala je pevačica, koja je sada u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. decembar 2020 | 06:49

    Umisljene osobe majko mila. Iritantna je bas bas i puna sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA