≫ 

Halid Bešlić: Kamo sreće da 2020. nije ni postojala, ništa lepo se u njoj nije dogodilo

Slavni pevač je otkrio s kim će proslaviti Novu godinu i na kojoj lokaciji

  • 5
Halid Bešlić Printskrin: Youtube/Halid Beslic
Halid Bešlić Halid Bešlić / Printskrin: Youtube/Halid Beslic

Bosanski pevač narodne muzike Halid Bešlić (67) profesionalno nastupa od 1979. godine i kaže da se ne seća kada je poslednji put Novu godinu proslavio kod kuće.

Naime, zbog pandemije korona virusa mnogi muzičari ove godine neće raditi, već će ostati kod kuće sa svojim porodicama.

- Najradije bih zaboravio 2020, kamo sreće da nije ni postojala. Ništa lepo nije se u njoj dogodilo - rekao je Halid Bešlić.

Pevač kaže da se nikad tako dobro i tako dugo nije odmarao kao što je to bilo ove godine. Sve relacije uglavnom su mu se svodile na posao i kuću. Tu i tamo i poneka kafana, našalio se pevač.

- Kod nas se kaže: "Na mostu izgubiš, na ćupriji dobiješ" - dodao je pevač.

- Dobio sam, dakle, odmora za sledećih nekoliko godina unapred, a izgubio puno jer nisam radio. Imao sam 30-ak zakazanih nastupa i redom su bili odloženi ili otkazani - priča Halid.

U maju su ga zatekli na "korona žurki". Pevač je kasnije rekao da nikad više neće ići na takve nepromišljene zabave.

- Želim da u novoj 2021. svi imamo posla - kaže Halid.

U spotu za novu pesmu “Da vreme stane” vidno je smršao. O njegovoj ishrani brine supruga Sejda, a s jelovnika je izbacio hleb, rižu, belančevine i voće.

- Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečeg. Nisam bio na strogoj dijeti, a skinuo sam osam kilograma. Barem je toliko bilo kad sam se zadnji put merio. Jeo sam piletinu i salate, pazio da se kile ne vrate, ali ako i dobijem koju za Novu godinu, opet ću na ovu dijetu pa skidati. Najbolja je ona dijeta, kako mi kažemo, kad probušiš kašiku, ali ja nisam od tih koji će gladovati - kaže Halid za 24sata.hr.

Novu godinu će dočekati kod kuće sa suprugom Sejdom. Ne pamti kad je poslednji put bio kod kuće za Novu. S njima je trebalo da budu sin Dino, snaja Mahira i unuci Lamija i Belmin Kan, ali su zbog korone odustali.

- Jako mi nedostaju. Bio sam dva puta po mesec i po dana kod njih u Nemačkoj i nikad mi nije dosta - kaže Halid.

Halid rado priča koliko je srećan sa unucima.

- Radimo skečeve po kući, smejemo se, pevamo... Sejda im sprema omiljena jela. Ma, šta god da požele, ja im stvorim - priča Halid.

Dodaje da mu nedostaju putovanja i druženja s prijateljima. U 2021.godini ne planira da snimi novi album nego će objavljivati singlove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    31. decembar 2020 | 11:35

    Ja sam dobio drugu cerku naravno da cu pamtiti ovu godinu ceo zivotA tebi je za zaborav jer nisi mogo da pecas i uzimas lovu Tako da je nekom lepa nekom za zaborav

  • Kursumlija

    31. decembar 2020 | 10:22

    Tebi nije meni jeste!

  • Koca

    31. decembar 2020 | 18:24

    Halide ne mozes tako da govoris za mene je ovo najlepsa godina jer mi se dete rodilo i postao sam otac ,pricaj u svoje ime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA