Dragana Džajić otkrila je za čim žali, a za 2021. godinu ima samo jednu želju!

"Već godinu dana je sve podređeno Vidu, pa tako ćemo se potruditi da mu decembar mesec bude "omiljeni" jer tad slavi rođendan i piše pismo Deda mrazu"

  • 7
Dragana Džajić sa porodicom Dragana Džajić sa porodicom, Printskrin/Instagram/draganadzajic_

Ćerka legendarnog Dragana Džajića, Dragana Džajić je sumirala je 2020. godinu, koja je po mnogo čemu bila drugačija, ali ono što je njoj obeležilo jeste prva godina majčinstva - sa suprugom Milošem je u decembru 2019. godine dobila sina Vida.

Takođe, Dragana je za "Pink.rs" otkrila i kakve su njene želje i planovi za 2021. godinu.

Kakva je za Vas bila 2020. godina? Da li Vam je cela ova situacija više odnela nego donela ili obrnuto?

- Kao i svima i meni je ova godina bila napeta, puna neizvesnosti, straha... Da li će svi biti zdravi, da li će ova neman ostaviti neke veće posledice na sve nas... Kako se izboriti sa virusom. Iskreno se nadam da će nam 2021. godina doneti više mira, više druženja, više putovanja.

Šta je za Vas najbolji način za dočekati 2021. godinu?

- Kao i svake godine, Novu godinu dočekujem u krugu porodice. Provodimo doček sa našom decom i roditeljima.

Ono što je sigurno jeste da je decembar za Vas poseban jer ste postali majka, nedavno ste sinu proslavili 1. rođendan. Da li će i novogodišnji i božićni praznici biti podređeni njemu?

- Apsolutno! Već godinu dana je sve podređeno Vidu, pa tako ćemo se potruditi da mu decembar mesec bude "omiljeni" jer tad slavi rođendan i piše pismo Deda mrazu koji naravno donese poklone (smeh).

Koliko je bilo teško mladim roditeljima kao što ste Vaš suprug i Vi da pružite svom nasledniku sve što treba i da li vam je žao što možda neke stvari niste mogli da uradite?

- Svako ko postane roditelj u početku bude uplašen, "pogubljen", sumnjičav... Ali kako je bilo svima, tako je i nama. Ova godina jeste bila mnogo drugačija od prethodnih i jeste bila teška, ali malom detetu je najbitnije da bude sa svojim roditeljima i traži da se sa njim radi, a mi smo mu se maksimalno posvetili. Situacija sa kovidom nas je još više navela da provodimo vreme zajedno i da ispratimo u potpunosti razvoj i potrebe našeg deteta. Žao mi je što nismo putovali koliko smo planirali, pa tako neki naši prijatelji koji žive na drugim krajevima sveta još nisu upoznali Vida, ali biće prilike.

Video: Spektakularni izlasci iz porodilišta, skupe nosiljke... Evo kako su poznate tate dočekale naslednike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oo

    2. januar 2021 | 11:02

    Od čega vas dvoje živite da mi je znati....

  • Nekoizfrancuske

    2. januar 2021 | 10:32

    Danasnji roditelji su pobrkali pojmove sto se tice imena dece. Njima ne smeta sto ce na ulici naici na kucnog ljubimca koji se istim imenom svog deteta naziva !

  • Micko

    2. januar 2021 | 09:56

    Dati detetu ime Vid pa neverovatno majke mi kad bi neko mogao da mi objasni kako ,zasto ,zbog cega ,pa toliko lepih Srpskih imena a ovo ne znam ponekad se zapitam dal samo ja ovako razmisljam da nije problem u mojem shvatanju I razmisljanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA