Aleksandra Bursać opljačkana: Evo na koga pevačica sumnja i šta je sve odneto iz stana

Patrola je na licu mesta zatekla otvorena ulazna vrata, a u stanu tragove premetačine

  • 1
Aleksandra Bursać Aleksandra Bursać, Foto: Telegraf.rs

Folk pevačica Aleksandra Bursać prijavila je policiji da joj je obijen stan u Zemunu.

Aleksandri je tom prilikom kako se navodi odneto oko 4.000 evra,  450 konvertibilnih maraka i nekoliko ženskih parfema u vrednosti oko 1.000 eura.

Patrola je na licu mesta zatekla otvorena ulazna vrata, a u stanu tragove premetačine. Kako navodi izvor,  Aleksandra sumnja na nekog.

- Iz stana je po prijavi pevačice odneto oko 4.000 eura, 450 konvertibilnih maraka i nekoliko ženskih parfema u vrednosti oko 1.000 eura. Aleksandra je izjavila da sumnja na bivšeg momka, koji ima ključ od stana. Na ulaznim vratima nema oštećenja. U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja - rekao je izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Aleksandra je jednom prilikom ispričala da je trpela nasilje od bivšeg dečka koji ju je udario pred nastup na jednom muzičkom festivalu.

Ona je tada zadobila udarac od biznismena iz Nemačke, koji joj je u tom periodu bio dugogodišnji dečko, nakon čega je ona pokupla stvari i napustila njega i zajednički stan u kom su u tom periodu živeli.

Došlo je do fizičkog kontakta, ali me nije pratukao. Udario me i to je to. To je to, ja sam napustila stan i njega. Na tome se završilo, hvala bogu, izvukla sam se na vreme - rekla je jednom prilikom ona.

Da li Aleksandra sumnja da ju je opljačkala osoba od koje je trpela nasilje, još uvek nije poznato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA