Mali Ljuba promenio imidž i zapevao Vesni Zmijanac: Raspametio talentom, a emocijom naježio sve

Ljuba sada ima osam godina, a u muzičkom takmičenju bio je sa samo šest godina

  • 1

Ljubomir Ljuba Stanković oduševio je javnost svojim raskošnim glasom još tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a sada je muzičkoj zvezdi Vesni Zmijanac zapevao, a ona nije krila da je opčinjena Ljubinim talentom.

Stanković je 2018. pobedio u dečijem muzičkom takmičenju, kada je imao samo šet godina, a dve godine kasnije mali Ljuba promenio je imidž i ima identičnu frizuru kao jedan popularni pevač kog obožava.

Naime, Ljuba veže rep, baš kao i Adil Maksutović, čije je pesme pevao u takmičenju, te ih sada osim raskošnog talenta i glasa koji nikog ne ostavlja ravnodušnim povezuje i identična frizura.

Na Stankovićevom Instagram profilu objavjen je snimak kako Ljuba stoji pored Vesne i peva joj Adilovu pesmu "Moje si nebo", a sudeći po pevačicinoj reakcii izuzetno je uživala u Ljubinom izvođenju.

Kada su videli snimak, mnogi su primetili sličnost sa Adilom, što po izgledu, što po predivnoj emociji koju donosi svojom pesmom, pa su pisali: "Adilov nasednik", "Adil broj dva"...

Kako mal Ljuba Vesni peva Adilovu pesmu pogledajte na početku teksta, a kako je izgledao kada se tek pojavio u takmičenju pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA