"Ne postoji šansa da me bilo ko uništi": Teodora žestoko o hejterima

- Iskreno ja sam već umorna da se dokazujem bilo kome - rekla je pevačica

  • 10
Teodora Džehverović Teodora Džehverović Printskrin: Youtube/AmiG Show

Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Ima brojne fanove, ali i one koje ne poštuju njen rad.

Teodora je u intervjuu za IDJTV pričala o svojim hejterima.

- Iskreno ja sam već umorna da se dokazujem bilo kome, jer smatram da ljudi koji imaju loše mišljenje o meni nikada ga neće promeniti. Može samo da bude gore, jer sam ja još uspešnija - rekla je Teodoram pa otkrila kako reaguje na loše komentare:

- Ja ću to da pročitam, možda i neću. Ja ću da se iznerviram, ali tu je mnogo više boljih komentara. Tu je publika, tu su fanovi, koji su na društvenim mrežama zaista preaktivni i zašto da se ja trujem, a samo se taj neko otrovao u tom trenutku. Žao mi je što je tako, ali ne mogu promeniti svet i ne mogu da promenim njihova mišljenja, zato i neću da se dokazujem - navela je ona.

- Pre neki dan sam videla jedan komentar ,,Da se uništi ova persona". Koga ćete vi uništiti? Bukvalno. Ne postoji šansa da me bilo ko uništi - rekla je Teodora.

Teodora Džehverović:

Video: Jelka Teodore Džehverović sva sija: Pogledajte kako ju je pevačica okitila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    4. januar 2021 | 22:46

    Ti ces svojom bahatosti sama sebe unistiti,jesi malo razmisljalo koliko se bahato ponasas ,parkiras na mestu za invalide ,na pesackom prelazu,bukvalno radis sta hoces i niko te ne sankcionise,i sta ti mislis kako obican narod na to gleda .Razmisli malo o tome mislim ako imas scime,posto cela estrada daj boze da ima osam razreda osnovne skole .

  • Kursumlija

    4. januar 2021 | 23:20

    Devojko dovoljno si sebe spustila nisko samo sa ĆAZIMOM sto si bila a i ovako si niko i nista...

  • dzehva

    5. januar 2021 | 04:21

    ko visoko leti nisko pada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA