Bekuta i Mrkonjić zajedno provode praznike: "Brinem se o Milutinu, trudim se, dobro je..."

Mrkonjić je pre nekoliko dana izašao iz bolnice

  • 7
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić

Printskrin: Instagram/anabekuta1

Pevačica Ana Bekuta i njen dugogodišnji emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić zajedno provode praznike nakon što je Milutin izašao iz bolnice.

Njih dvoje proveli su zajedno Badnje veče, a i za Božić biće zajedno, u toplini svog doma, a pevačica ističe da brine o Mrkonjiću od kada je izašao iz bolnice.

- Evo, brinem o Milutinu, izašao je iz bolnice, dobro smo, hvala Bogu. Sada smo završili ručak, malo sam i ja umorna, nemam nešto snage, ustala sam jutros u pola osam, kako bih sve pripremila za danas i sutra... Završili smo i predbožićne pripreme, danas smo spremali posni ručak, ručali i seli da predahnemo - rekla nam je Ana i dodala da joj se ispunila novogodišnja želja:

- Milutin je danas samo pasulj jeo, brinem se oko njega koliko god mogu. Brinem, trudim se i dobro je, najbitnije je da nema temperaturu sada. Meni se ispunila novogodišnja želja, da za božićne praznike budem sa mojim Milutinom - poručila je Bekuta za Pink.rs.

Podsetimo, Mrkonjić je primljen u bolnicu zbog upale pluća i visoke temperature, a na testu na korona virus bio je negativan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA