≫ 

"Najgora kletva ti je da budeš kao Luna, ja mogu Anabeli da napišem disertaciju o vaspitanju deteta"

- Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržava - rekla je Kijina majka

Video: Nadica oplela po Anabeli i Luni: Najveća kletva ti je da budeš kao Luna

Nadica Zeljković i Marko Đedović pokrenuli su temu o porodici Đogani, te se Kijina majka obrušila na Anabelu i Lunu.

- Ja sam i sa Anabelom dobro, a da ja odlučujem, puca mi ku*ac! - rekao je Đedović.

- Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržava, da se prezentuje kao pevačica, ona treba da ima svoju publiku. Treća Zadruga, evo karte, kako se ponaša prema porodici. Žao mi je što Nadica konobarica, pošto je tako rekla u izolaciji, ja sam mogla da joj napišem profesionalnu disertaciju o vaspitavanju deteta - ispričala je Nadica.

-  Isto reaguju, na iste sitaucije! Najveći hit svega je, bili mi na bazenu, bila moja Sonja, njene ćerke, bila Anabela, bio Andrej, Blankica i ja. I sad sedimo Sonja, Anabela, Andrej, ja i moja Jovana i Blankica nešto dotrčala i upada nam u reč, i kad se Anabela zarežala: ,,Hoćeš li da budeš kao Luna?", ona viče da neće, ja sam umro od smeha, a kaže Anabela: "Onda budi dobra" - rekao je Marko.

- To ti je najveća kletva, da budeš kao Luna - ubacila se Nadica i prasnula u smeh.

Kako je Nadica sa Đedovićem pričala o Luni i Anabeli, pogledajte u video-snimku na početku vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    10. januar 2021 | 18:57

    Tri godine slusamo o braku u kojem supruznici se nisu postovali ni mrvicu, varali i pre i posle Lune, lagali, vredjali, prebacivali jedno drugom za pare, nisu imali odnose dve godine... ajde vise ... brak nije samo papir vec postovanje i razumevanje. Svi su profitirali na tom "braku", zaradili stanove, auta i napravili karijere... dosta vise sa pateticnim pricama

  • djukixxx

    10. januar 2021 | 16:26

    Zar je ovo ona Nadica koja je tokom Zadruge 1 pričala da Luna ništa nije kriva? Konačno je kao i ćerka pokazala pravo lice. Najveća prevara svih rijalitija ona i njena ćerka. Luna jeste grešila i glupava je ali je iskrena nije manipulator i nije materijalista kao ove dve.

  • Realno

    10. januar 2021 | 16:40

    Rece zena cija je cerka sa 20 godina vitlala SKROZ golih sisa u spotu. Pa to je previse cak i za danasnje standarde gde je golotinja svuda. Tako da jasno je kao dan da je Kija bila raspustena i da je ova nikako nije vaspitavala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA