Oni su najlepši turski glumci! On je drugi Džejson Momoa, a zbog ovog frajera mnoge žene su plakale

Zbog ovih turskih glumaca zaboravićete holivudske face

  • 11
Mehmet Ozan Doluna, Kerem Bursin, Engin Ozturt Mehmet Ozan Doluna, Kerem Bursin, Engin Ozturt Printskrin: Youtube/Avşar Film, Foto: Instagram/thebursin, Instagram/enginozturk

Turske serije već skoro deceniju unazad su sve gledanije na našem podneblju, a život popularnih turskih zvezda neretko intrigira i srpsku javnost.

Iako su uvek holivudski glumci važili za najbolje frajere među umetnicima, Turska je pokazala da ima čime da parira Američkom tržištu. Predstavljamo vam šest najlepših popularnih glumaca iz turskih serija.

Kerem Bursin oduševio je publiku, a mnoge dame zaljubile su se u lepog "robota" Srekana u seriji "Pokucaj na moja vrata". On je trenutno jedan od najtraženijih glumaca, a tokom prethodne godine u Turskoj imao je  je najviše nalovnih strana i tekstova u medjima.

Za ovim lepotanom uzdiše na milion devojka, a gde god se pojavi, hiljade fanova ga čeka kako bi ga živo videli. On i njegova partnerka iz pomenute serije Hande Erčel najznatiji su serijski par u Turskoj, iako ističu da su samo dobri pijatelji mnogi sumnjaju da su ipak u ljubavnoj vezi.

Halil Ibrahim Čejen nedavno je došao u žižu intresovanja javnosti nakon početka emitivanja serije "Amanet", on je za potrebe uloge promenio izgled, a ne zna se da li bolji frajer sada ili je bio ranije.

Čejen je pustio bradu, "umirio" je svoju kosu, ali je i dalje prilično zgodan. Halil je postao ljubimac pripadnica nežnijeg pola, a zahvaljujući u ulozi u pomenutoj seriji osim u Turskoj, interesovanje za njim i širom sveta polako raste.

Engina Ozturka imali ste priliku da gledate još u seriji "Suejman Veličanstveni", gde je igrao princa Selima koji je nakon Sulejmanove smrti preuzeo presto, već tada je mnogim damama zapao za oko, a sada oduševljava gledaoce ulogom u seriji "Moj dom".

On je veoma aktivan na društvenim mrežama gde ga prati više od milion ljudi, a sudeći po komentarima, Engin je miljenik žena, a mnoge od njih kažu da što je stariji sve bolje izgleda.

Mehmet Ozan Dolunaj igrao je zloću u seriji "Surova ljubav", a iako je kvario planove glavnim glumcima i mešao se u njihov ljubavni odnos, mnoge žene "odlepile" su za lepim Mehmetom.

On se nedavno izblajhao, a ne zna se da li bolje izgleda kao smeđokos ili plavokos. Osvojio je gledateljke kraj malih ekrana izgledom, a iako je njegov lik u seriji bio više negativan nego pozitivan, kada je preminuo, mnoge dame preplakale su tu epizodu.

Irdis Nebi Taškan takođe je osvojio žene širom Evrope baš u seriji "Surova ljubav", a pored glume bavi se i sportom, Irdis igra košarku i to mu odlično ide, pa ne čudi što ima izvajanu figuru i može da parira svim holivudskim mišićavim momcima.

Ovaj plavušan ima prozirno plave oči koje ostavljaju bez daha, pa ne čudi što žeen širom sveta uzdišu baš za njim. On im kućnog ljubimca, zlatnog retrivera i njegove fotografije objavljuje na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima da mnoge žene baš preko njegovog psa žele doći do Irisovog srca.

Džan Jaman zaludeo je mnoge žene širom sveta, a zbog mišićavog tela i duže kose mnogi kažu da je on turksi Džejson Momoa. On je oduševio ulogom u seriji "Ptica ranoranilica" u kojoj glumi poželjnog naslednika velike firme koji se zaljubljuje u svoju asistentkinju, potom je očarao dame ulogom u seriji "Gospodin pogrešni".

Nedavno je o njemu izašla knjiga u Italiji, gde je veoma popularan. Džan je poreklom sa Kosova, a otac mu je Albanac, što on ponosno ističe u svojim intervjuima. Na njegovom Instagramu, koji broji milione pratilaca, Jaman neretko objavljuje fotografije na kojima ističe svoje izvajano telo, zbog kojeg je i jedan od najpoželjnijih glumaca na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    11. januar 2021 | 21:39

    😂A sto su face begaj ,pa svaki drugi momak u Srbiji je lepši od ovih sto su plakale devojke...

  • Jelena

    11. januar 2021 | 22:15

    Od ovih vredi jedino Dzan Jaman. Opasan je. A zaboravili ste Kivanca, tj. Mehmeta iz serije Zabranjeno voće. I on je zgodan!

  • Viki

    11. januar 2021 | 23:30

    Ne vredi i dalje su Turci 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA