≫ 

Aleksandri Subotić preseli silikoni u grudima: "Bila sam unakažena, spasila sam kičmu na vreme"

"Implant umesto da se postavi na svoju poziciju, bio je postavljen tako da se popeo gore, a prirodno tkivo se spustilo"

  • 8
Aleksandra Subotić Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

Bivša rijaliti-učesnica Aleksandra Subotić pre dve godine želela je da ima veće grudi i tada je ugradila silikone zbog kojih se sada kaje, te istakla da joj je to bila velika greška.

Naime, Aleksandri su pratioci postavljali pitanja na Instagramu, na koja je ona iskreno odgovarala.

- Kaješ li se zbog nečega što si uradila na svom telu? - glasilo je jedno od mnogobrojnih pitanje koje je Subotićka dobila.

- Unakažena. Postoji - moja prva operacija povećanja grudi. Malo je reći kajem se. Žali Bože toga što sam se osećala unakaženo i bačenog novca. Sve to da zaboravimo, osetila sam jako velike posledice nestručnosti doktora koji je radio operaciju i hvala Bogu da sam se operisala na vreme i spasila kičmu. Da ne pominjem koliko je to komplikovana operacija bila da vi se sve to ispravilo - toliko grešaka. Mogu vam otkriti jednu: Implant umesto da se postavi na svoju poziciju, bio je postavljen tako da se implant popeo gore, a prirodno tkivo se spustilo - napisala je ona.

Podsetimo, Aleksandra je nakon izlaska iz rijalitija posetila jednu jednu beogradsku kliniku gde se tada podvrgla zahvatu odstranjivanja silikona iz grudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. januar 2021 | 18:48

    И!? Шта сад!? Требало би можда да се забринемо!?

  • Vasiljevic

    11. januar 2021 | 20:52

    Necu moci ni dremnuti od sikiracije

  • Goran

    11. januar 2021 | 21:28

    Ma nije nego su silikoni završili misiju. S obzirom da si se bogato udala isplatili su ti se svi ti kubici silikona i ko zna kakvog materijala. To se zove ulaganje na duge staze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA