Bojana i Šijan odlučili kako će im se dete zvati, ako bude sin: Odluka rasplakala Gocu Božinovsku

- O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude - rekao je Šijan

  • 11
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Mirko Šijan i Bojana Rodić za nekoliko meseci postaće roditelji, a kako Telegraf JETSET saznaje, njih dvoje su već odlučili kako će se dete zvati, ukoliko bude sin.

Kako izvor navodi, Mirko je od prvog trenutka kako je saznao da će postati otac, izrazio želju da dete, ukoliko bude muško, dobije ime po njegovom pokojnom ocu Zoranu.

- Šijan je bio jako emotivan kada je saznao da će postati otac. Voli decu, a sa Bojanom ima odnos pun ljubavi, tako da njegovoj sreći nije bilo kraja kada je saznao da je Bojana trudna. Odmah joj je rekao da bi mnogo voleo da mu se sin zove Zoran, kao njegov otac, a Bojana se sa tim bez razmišljanja složila - navodi izvor blizak porodici Šijan.

Kako dalje saznajemo, Mirkovoj mami Goci, kao i njegovim sestrama Zorani Šijan i Jeleni Vučković, bilo je veoma drago kad su to čule.

- Goca se jako obradovala i rasplakala, ipak je to veoma osetljiva tema za njih. Mirko i Zorana odavno su ostali bez oca, tako da je i Zoranu dirnula njihova odluka, a naravno, obradovala se i sestra Jelena. Ona zna koliko njima to znači - zaključio je izvor za Telegraf JETSET.

U prilog navodima izvora govori i nedavna objava Jelene Vučković na društvenoj mreži Instagram. Naime, kada je saznala da će postati tetka, ushićeno je napisala:

Mnogo sam srećna zbog vas dvoje i neka se rodi jedan Zoki! Hvala, snajka - napisala je Jelena Vučković.

Mirko je nedavno pričao o očinstvu, kao i o odluci oko imena.

- Malo sam zbunjen, još nisam svestan šta se dešava, ali biće to sve super. O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dečak ili devojčica - rekao je Mirko.

Video: Bojana i Mirko čekaju bebu, a budućoj mami očito prija trudnoća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    12. januar 2021 | 12:37

    Znali smo! Kao sto znamo da ce 2 dana posle porođaja da pokaze ravan stomak, jer to je poenta života danas, zar ne? Svi su isti, sve je isto! Dajte malo originalnosti... svoj licni pecat, stil....

  • 😂😂😂

    12. januar 2021 | 11:57

    Praziluku cena porasla?

  • Mali

    12. januar 2021 | 11:38

    Znali smo to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA