≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena Peđe Blizanca se oglasila nakon navoda da ima aferu sa Duškom Tošićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je nedavno bila na putovanju u Dubaiju, kao i Duško sa čerkama Atinom i Nikom, zbog čega su ih pojedini povezali

  • 22
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Peđa Jovanović, Ana Jovanović Foto: Nikola Tomić, Instagram/anajovanovic1, Instagram/pedjajovanovic_official

Nakon navoda medija da fudbaler Duško Tošić, suprug pop zvezde Jelene Karleuše ima aferu sa blogerkom Anom Jovanović, oglasila se Ana.

Naime, Anu je šira javnost upoznala kao suprugu pevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a one je povodom navoda medija objavila stori i demanotavla da je u bilo kakvoj vezi sa Tošićem.

- Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci. Hvala - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Lepa brineta je nedavno bila na putovanju u Dubaiju, kao i Duško, sa ćerkama Atinom i Nikom, a nesumnjivo da je u Dubaiju u tom trenutku bilo još ljudi sa naših prostora, ali su ih pojedini mediji zbog toga spojili.

- Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - ogovorila je Karleuša na svom Instagram storiju, na Aninu objavu.

Ana je veoma atraktivna, a na Instagramu, gde je prati više od 266.000 ljudi, nema zajedničke fotografije sa Peđom, dok je on na njegovom profilu ranije objavljivao njihove fotografije.

Peđa i Ana iz braka imaju troje dece, dva sina i ćerku, ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada ne pojavljuje sa njim na javnim događajima.


Video: Jelena Karleuša sa ćerkicama uživa na Kopaoniku, pogledajte kako vozi motorne sanke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA