Kako je Tito promenio život Snežani Đurišić

"To mi je pomoglo, zahvalna sam i Bogu i predsedniku"

  • 8
Snezana Djurisic, Tito

Snezana Đurišić, Josip Broz TitoFoto: Wikimedia/Stevan Kragujević, ATA Images

Naša legendarna pevačica Snežana Đurišić je govorila o mnogim temama o kojima do sada nije, pa je tako gostujući u emisiji "Premijera" otkrila detalje iz svoje prošlosti.

Naime, Snežana je priznala da je istinita priča da se jednom prilikom potukla u školi, koja pevačica joj je idolm, a potom se prisetila i kako joj je Tito pomogao.

- Istina je, bila sam džudista, sportista. Postoji nešto što želim da kažem i na šta sam ponosna, nisam ponosna što sam se tukla, ali Bože moj, meni je bilo žao i uvek prva priđem i na to sam vrlo ponosna -priznala je Đurišićeva.

- Jeste, moj idol je Lepa Lukić. Znam da sam kao dete od 11 godina pevala na proslavi Titovog rođendana, to gostovanje mi je olakšalo život kad je u pitanju karijeru - nastavila je pevačica.

- Otac nije mogao da dobije prekomandu za Beograd, a u Kraljevu nije bilo srednje muzičke škole. Onda sam ja kao devojčica bila pozvana da presečem Titovu tortu, sedela sam tu pored njega i pitao me je, gde živim, šta mi radi tata, ja sam rekla šta bih volela, ali da tata ne može da dobije prekomandu i onda je tata dobio prekomandu. Tati je to bio vrhunac jer je bio član partije. Ja nisam bila svesna težine i svega tog jer sam bila dete, deca nemaju strah. To mi je pomoglo da se školujem, zahvalna sam i Bogu i predsedniku - isprićala je iskreno Snežana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    14. januar 2021 | 10:17

    Nekome Tito, nekome Tadić, nekome Makarona , nekome Ćazim, mnogima Tigar....Mišković i ostali biznismeni..

  • Prle

    14. januar 2021 | 09:45

    Lepa prica. Poznato je da je Tito mnogima pomagao.

  • Brane

    14. januar 2021 | 05:57

    I meni je drazo promenijo zivot!@!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA