Vesna Dedić: Ne postoji šansa da se pomirim sa Sanjom Marinković, nikada!

Poznate voditeljke prekinule su prijateljstvo nakon 25 godina intenzivnog druženja i šansa za izglađivanjem odnosa ne postoji, barem ne po rečima Dedićeve

  • 65
Vesna Dedic, Sanja Marinkovic Vesna Dedić i Sanja Marinković / Foto: Nikola Tomić, RTS

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković okončano je nakon skoro 25 godina druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske. Jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno, i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama.

Međutim, na veliko iznenađenje mnogima, one već nešto jače od godinu dana nisu u prijateljskim odnosima, što su i potvrdile u svojim izjavama.

Kako bismo saznali šta je razlog pozvali smo obe.

Sanja je istakla da ne bi pričala ništa više od onoga što je već rekla, a Vesna je rekla da šanse za pomirenjem nema, ali da razloge zbog kojih se više ne druže nikada neće otkriti.

- Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno - ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva - kaže Vesna.

Na pitanje da li to znači da nema prostora kada je reč o pomirenju, Vesna kaže - ne.

- Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - isključiva je Vesna u izjavi za Telegraf Jetset.

Sanja Marinković: Dinamika naših odnosa se promenila

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - rekla je Sanja na temu prekida prijateljstva sa Vesnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    13. januar 2021 | 13:22

    Ova Sanja je tipičan primer male žene sa tankim ustima. Sve takve su zmijurine ozbiljne.

  • Hmmm

    13. januar 2021 | 13:10

    A sta su to one i do sada imale zajednicko ? Vesna dama i odmerena , elokventna , pristojna , ova druga je sve suprotno od toga . Balkanskom ulicom je evergrin , Sanjina emisija je nesto negledivo , a o upadanju gostima u rec je blagi uzas , ali i kad se pogleda ko su bili Vesnini gosti , a ko su od ove zene , e onda je sve jasno ko dan .

  • Daca

    13. januar 2021 | 14:02

    Vas Vesna nisam imala priliku da upoznam ali sam neprofesionalno ponašanje Sanje Marinković osetila na svojoj koži.Ta količina bahatosti bila je vrlo neprijatna.Niste ništa izgubili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA