≫ 

Baka Prase pitao Jelenu da se slika sa Noletom, ona ga "rešila" porukom: "Mi idemo drugim putem"

"Vrednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo", deo je Jelenine poruke upućene Bogdanu

  • 21
Jelena Djokovic, Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase, Marko Jovanović

Poznati srpski Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase podelio je sa javnosti zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila baš kada je bio na vrhuncu popularnosti.

U trenutku kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu, Ilić je mislio da je to idealna prilika da pokuša da dođe do najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, kako bi se makar slikao sa njim. jer je u tom trenutku bio u Beogradu.

Mislio je, kako je istakao, da je to "super fora", jer su obojica u nečemu bili prvi, iako je Noletova titula nemerljivo veća.

Kako bi to izveo odlučio je da se javi Noletovoj supruzi Jeleni, putem Instagrama.

Baka Prase je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.

Jelena je videla njegovu poruku i odgovorila mu je. Kako bi mladi rekli, "rešila ga je", a Bogdana su njene reči iznenadile.

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Jutjuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno - započela je supruga najboljeg tenisera sveta.

- Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - odgovorila mu je Jelena.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davor

    13. januar 2021 | 14:02

    Hahah bravo kraljice.

  • Can you not

    13. januar 2021 | 14:05

    Kome li je ova glava interesantna? Mladi danas gledaju sve sto im se servira, pa cak i nekog ovakvog 🙄 Decko ima neki problem, i ne mislim samo na komplekse.

  • Vrnjcanin

    13. januar 2021 | 14:45

    Svaka cast Jelena, svako normalan bi mu isto odgovorio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA