≫ 

Manekenke, glumci, muzičari, sportisti, političar... Cecin dečko Bogdan poznaje ove javne ličnosti

Bogdan je već neko vreme u romansi sa Cecom

  • 8
Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović Ceca sa dečkom BogdanomFoto: Telegraf

Folk zvezda Ceca Ražnatović (47) u emotivnoj vezi je sa Bogdanom Srejovićem (38) koji se već godinama uspešno bavi ugostoteljstvom u Beogradu.

S obzirom na to da je menadžer najpoznatijih lokala u našoj prestonici, ne čudi njegovo poznanstvo sa mnogim poznatim ličnostima, o čemu svedoče objave na Instagramu.

Srejović je prijatelj sa glumicom Anđelkom Prpić, kao i njenim bivšim mužem Darijom Prpićem. U provodu je nekada bio sa pokojnim glumcem Bogoljubom Mitićem Đošom, a često je bio okružen i lepim devojkama, među kojima je bila i manekenka Sofija Milošević.

Bogdan se slikao sa političarem Aleksandrom Antićem, hit mejkerom Filipa Miletićem, fudbalerom Vujadinom Savićem, Aleksandrom Troicki, suprugom tenisera Viktora Troickog, kao i sa drugim poznatim ličnostima.

Srejović je bio u braku sa Zoranom Tasovac, devojom Saše Kovačevića. Njih dvoje razveli su se pre pet godina i imaju ćerkicu Iskru kojoj je Cecin partner veoma posvećen i koja mu je centar sveta, što se takođe može uočiti i na osnovu njegovih objava na društvenim mrežama.

Podsetimo, Ražnatovićeva i Bogdan upoznali su se na rođendanu zajedničke prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao nam je izvor dobro upućen u Cecinu vezu i dodao:

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - naveo je sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop it.

    13. januar 2021 | 22:20

    Saznacemo i sledece: kada ustaje i sta prvo uradi tada(necete verovati), sta vozi, sta narucuje u restoranu, omiljeni trzni centar... Ma daj, gluposti 🤷🏻‍♀️

  • Zorana

    13. januar 2021 | 21:36

    Tip, nista posebno....ocena od 1 do 5 = 2 +

  • Cekaj bre

    13. januar 2021 | 23:37

    Druze pa gde ti je obrva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA