≫ 

Prvi snimci Cece i njenog novog dečka: Bogdan joj džentlmenski otvorio vrata, pao i poljubac

Par je viđen na Novom Beogradu, gde su uživali u jednom restoranu

  • 37
Svetlana Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović / Foto: NIkola Tomić

Ceca Ražnatović (47), kao što je poznato, ima novog dečka, ugostitelja iz Beograda Bogdana Srejovića (38), a novopečeni par je usnimila ekipa "Paparazzo lova".

Naime, folk zvezda je sa novim emotivnim partnerom viđena na Novom Beogradu.

Naime, kada je vozač dovezao Cecu na jednu lokaciju, pojavio se Bogdan i džentlmentski joj otvorio vrata vozila.

Pevačica je potom zagrlila novog dečka i poljubila ga u obraz.

Ceca i Bogdan su delovali srećno, držali su se za ruke, a zatim su ušli u zgradu gde se nalazio restoran u kojem su bili.

Pogledajte foto-galeriju:

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao nam je izvor dobro upućen u Cecinu vezu i dodao:

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - naveo je sagovornik.

Video: Ceca uživa na zimovanju na tajnoj lokaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA