≫ 

"Mi nikad jači": Luna i Marko slave 2. godišnjicu, Đoganijeva emotivan status posvetila Miljkoviću

- Mislim da naše tek dolazi i počinje... - napisala je pobednica "Zadruge 2"

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković Foto: ATA Images

Luna Đogani i Marko Miljković su na današnji dan, pre dve godine, uplovili u ljubavnu vezu. Njih dvoje slave svoju drugu godišnjicu, a tim povodom oglasila se pobednica "Zadruge 2".

Trudna Luna je tim povodom objavila emotivan status koji je posvetila svom verenimku Marku Miljkoviću

- Srećna godišnjica. 2 godine svega i svačega, a mi nikad jači! Želim nam sve ovo svake godine, jedva čekam sledecu godišnjicu kada je budemo slavili sa našom devojčicom - napisala je Luna na Instagramu i dodala:

- Mnogi su pričali, mnogi su sumnjali ali mislim da niko sem nas ne može da zna sta mi osećamo i koliko je to jako. Mislim da NAŠE tek dolazi i počinje... i znam da ćes biti najbolji tata na svetu, i zato se radujem da te gledam. Volim te oko. 14.01.2019-14.01.2021 - zakčkučila je Luna i objavila zajedničke fotografije sa Markom Miljkovićem.

Evo i fotki:

Video: Marko zaprosio Lunu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo emocija nek kaže sve

    14. januar 2021 | 10:30

    Ljubav nije savršena. Savršeno ne postoji.... LUNA I MARKO su kao i svi imali svoje padove, kad pomisle da ne mogu više.. ali ova ljubav je toliko temelja napravila, toliko snage u sebi ima,da se oboje istog trena uzdignu govoreći : ' budalo, ja te volim'. I onda ustanu skupa još jači i borbeniji. LUNA I MARKO su pravi primer one izreke da ljubav leči. Njih je izlečila od bilo koje rane. I evo danas, posle dve godine, snovi su ostvareni, obećanja ispunjena, i još želja zamišljaju skupa. Luna i Marko, želim vam da zauvek budete primer kako izgleda prava ljubav. Baš takva kakva je vaša. Bez ijedne reči. Samo emocija nek kaže sve.

  • anjaaanja

    14. januar 2021 | 09:52

    Uživajte u vašoj sreći zadovoljstvu ispunjeni darom Ljubavi Zauvek

  • Eni

    14. januar 2021 | 08:37

    Srecna godisnjica Luni i Marku,sledece godine sa jos jednim clanom vise da slave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA