"Nazvao je u pola noći": Nadeždina majka otkrila kako je primila Tomu u kuću i da li su mu oprostili

Nismo znale da je Toma diskvalifikovan sve do trenutka kada smo u pola noći dobili telefonski poziv koji nas je trgnuo iz sna - rekla je Slavica

  • 10
Toma Panić, Slavica Biljić

Toma Panić, Slavica Biljić, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Zadrugar Toma Panić je nakon okršaja sa Lepi Mićom diskvalifikovan iz rijaliti-programa „Zadruga“. Po izlasku sa imanja, on je otišao pravo u zagrljaj svoje drage, nevenčane supruge Nadežde Biljić, sa kojom ima sina.

Nadeždina majka Slavica otkrila je detalje susreta sa zetom.

- Nismo znale da je Toma diskvalifikovan sve do trenutka kada smo u pola noći dobili telefonski poziv koji nas je trgnuo iz sna. To je bio Toma koji je pitao da li može da dođe kod nas - rekla je Slavica i objasnila u kakvom su odnosu sada:

- Nada i Toma su zaspali zagrljeni. Pre toga, Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo. Oprostili smo mu. Nije imao nameru da napusti sada rijaliti tek tako, ali eto, desilo se - rekla je Slavica i dodala:

- Moj suprug i ja ćemo podržati ćerku u njenoj odluci da i dalje bude u emotivnom odnosu sa Tomom.

Podsetimo, Nadežda je u jutarnjim časovima objavila fotografiju Tome sa njihovim sinom Longom u naručju i napisala "Došao tata".

Video: Nadežda napustila Zadrugu, pa otkrila: Nisam imala plan da se pomirim sa Tomom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    14. januar 2021 | 17:51

    Ne znam sta je Toma toliko strasno uradio da bi bio diskvalifikovan. Svadjao se sa Micom jeste, ali nikog nije udario. Bile su razne tuce, pa nisu bili izbaceni.??? O cemu li se radi.

  • Cure

    14. januar 2021 | 17:28

    Bas mi zao Tome nezgodan kad popije..ali aloo breee Car udari cveletu samarcinu i to nije za diskfalifikaciju miljana maju istoo jelii breee..ata su onii aaaa..zasticeni su neki i radee sta xocee svastaa bix napisaooo svastaaaa..nepravdaa..

  • Slavisa

    14. januar 2021 | 18:51

    Ovi ljudi će muceni da polude od ćerke i zeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA