≫ 

Sanja objavila snažnu poruku nakon prekida prijateljstva sa Vesnom: Da li joj poručuje da joj fali?

Voditeljke već nešto jače od godinu dana nisu bliske kao pre, što su i potvrdile u svojim izjavama za Telegraf Jetset

  • 8
Sanja Marinković, Vesna Dedić Foto: Nikola Tomić

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković okončano je nakon skoro 25 godina druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske. Jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno, i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama.

Međutim, na veliko iznenađenje mnogima, one već nešto jače od godinu dana nisu u prijateljskim odnosima, što su i potvrdile u svojim izjavama za Telegraf Jetset.

Obe su potvrdile da je došlo do kraja njihovog prijateljstva.

Sanja je istakla da ne bi pričala ništa više od onoga što je već rekla, a Vesna je rekla da šanse za pomirenjem nema, ali da razloge zbog kojih se više ne druže nikada neće otkriti.

Međutim, Sanji očigledno nedostaje njena drugarica, te je tako na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj grli velikog plišanog roze medveda ispod koje je ostavila citatat iz romana Vesne Dedić "Zauvek u srcu".

- Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da verujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmehuju sa naslovnih strana vode lepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih deca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? - napisala je Marinkovićeva u svojoj objavi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

U javnosti i dalje nije isplivala informacija zbog čega višedecenijske prijateljice ne razgovaraju, šta je to povredilo Vesnu u Sanjinom ponašanju, ali, nameće se pitanje da li Marinkovićeva novom objavom pokušava da obnovi staro prijateljstvo.

Video: Ruška Jakić nju nikad nije želela da pozove u svoju emisiju Ljubav i moda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. januar 2021 | 15:45

    Na svetu najteže je objasniti prijateljstvo. To nije nešto što se uči u školi. Ali, ako niste naučili smisao prijateljstva, stvarno niste naučili ništa.

  • Hulk

    14. januar 2021 | 15:36

    Joooj mnogo smo se potresli!

  • Maja

    14. januar 2021 | 22:49

    Da Sanja nije provodila toliko vremena sa raspuštenicama, možda bi još bila u braku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA