Ela Dvornik urnebesno "skinula" Jelenu Karleušu: "Ja kad lažem muža zašto je došao novi skupi paket"

Ela Dvornik je na veoma duhovit način citirala srpsku pop divu Jelenu Karleušu, pa je nasmejala mnoge svoje pratioce na društvenim mrežama

  • 3

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je prvi put detaljno pokazala svoj milionski garderober, a snimci koje smo objavili postali su više nego viralni kako u Srbiji, tako i u regionu, pa i među poznatim damama.

Naime, ekipa Telegrafa je nedavno posetila Jelenu u porodičnom domu u kom živi sa decom i suprugom Duškom Tošićem, gde nam je pokazala "krpice" i luksuzne brendove kao što su "Fendi", "Dior", "Chanel", "Prada", "Jacquemus", "Givenchy", "Versace", "Max Mara", "Valentino", "Dolce & Gabbana", "Victoria Beckham", "Christian Louboutin", "Alex Perry" i mnogi drugi. 

No, iako su verujemo sve žene bile oduševljene komadima koje nam je Jelena pokazala, ovaj video izazvao je različite reakcije.

Tako je Ela Dvornik, ćerka Dina Dvornika, odlučila da se našali na Jelenin račun, pa je na društvenoj platformi "Tik Tok" imitirala srpsku pop divu i nasmejala nešto više od 509.000 pratilaca na Instagramu.

"Ja kad lažem muža zašto je došao novi skupi paket", napisala je duhovita Ela.

Ceo video snimak u kom Ela imitira Jelenu Karleušu možete pogledati u videu na vrhu teksta teksta, a verujemo da Jeleni imponuje što se njene rečenice ponavljaju kako među tinejdžerkama, tako i među ženama.

Ela je to uradila na veoma simpatičan način, pa je postala viralna na "Tik Toku".

Garderober JK:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAC

    14. januar 2021 | 18:17

    Karleusa evo ti broj 347 -3030 prodas te cizmice sa perjem od noja i pomognes Andjeli za lecenje JEDNOSTAVNO!

  • Beg

    14. januar 2021 | 18:11

    Ma hajde bre koja pop zvezda. U najbolju ruku 🌟🌟

  • Zmaj.

    16. januar 2021 | 18:15

    ko je ona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA