≫ 

Fanovi "urnišu" profil Kim Kardašijan zbog JK: "Tolike pare i ništa, vrati Karleuši stajling!"

"Trebalo bi da prestaneš da kopiraš stil Jelene Karleuše", "Zvala te Jelena Karleuša i rekla da joj vratiš njen autfit", "Jelena, trebalo bi da patentiraš ovaj dizajn", bili su samo neki od komentara ispod fotografije Kim Kardašijan na Instagramu

  • 36
Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Fanovi srpske pop dive Jelene Karleuše "spamuju" profil najpoznatije svetske starlete Kim Kardašijan, jer je, navode, potpuno ukrala ideju jedne odevne kombinacije upravo od naše pevačice.

Naime, Kim je pre nekoliko sati objavila fotografiju na kojoj pozira u kombinezonu sa "otvorenim" kukovima, a Jelena Karleuša je istakla da je reč o kopiji njenog dizajna.

Naime, JK je nosila identičnu odevnu kombinaciju 16. oktobra 2020. godine, samo u plavoj verziji.

- Ok, ovo jednostavno NIJE FER. Ovo je moj vlastiti dizajn ... Znaš da te volim, ali ... Daj mi barem neku zaslugu ili je**no pitaj da radim s tobom ! P.S. (da, puno puta lično dizajniram odeću za svoje nastupe) - napisala je Jelena Karleuša i tagovala Kim Kardašijan.

Nakon Jelenine objave, oglasili su se i domaći i strani obožavatelji, koji su bukvalno spamovali komentarima starletin profil na Instagramu.

"Trebalo bi da prestaneš da kopiraš stil Jelene Karleuše", "Zvala te Jelena Karleuša i rekla da joj vratiš njen stajling", "Jelena, trebalo bi da patentiraš ovaj dizajn", "A da joj platiš za ideju?", "Kim, napiši čija je zasluga za ovaj izgled", "Jelenina kopija", "Tolike pare i ništa", "Pa to stvarno nije fer, draga Kim, gde su ideje?", bili su samo neki od komentara pratilaca Kim Kardašijan ispod njene objave na kojoj je prikupila 1,7 miliona lajkova.

Fotografiju možete pogledati u galeriji u tekstu.

Inače, pre 5 godina je Kim Kardašijan je na svom sajtu, u objavi pod nazivom "Woman Crush Wednesday", pisala o Jeleni Karleuši.

- Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fenomenalna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je - napisala je svojevremeno Kim za JK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kekw

    15. januar 2021 | 15:30

    Ona nešto dizajnirala? 😂 Kreira ona u fotošopu, i to samo svoje lice. To je prava kreacija jer na slikama ne liči na sebe.

  • biljaa

    15. januar 2021 | 15:04

    Znam da ste karleusini fanovi, ali prvo se uputite u to koga je Karleusai iskopirala i da ovo nije njen rad! Ovo je dizajn od dijaznera @laquan_smith. U septembru je izbacio ovu kolekciju, a karleusa je u oktobru iskopirala njega. a Kim je jucer obukla tu kolekciju od tog dizajnera! Tako da kim nije nikog iskopirala nego obukla neciji rad, akarleusa je iskopirala tog dizajnera! tj. karleusini dizajneri il onaj menadzer il tko vec, anisu joj rekli pa se sad karli izblamirala...

  • Рус

    15. januar 2021 | 12:50

    Rada Manojlovic je nosila prva ovu kombinaciju jos 2018 godine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA