Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojažov otac prvi put javno o sinu, priznao i šta misli o Breskvici: "Moja senka prati Mihajla..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla"

  • 6
Mihajlo Vojaž i Milan Veruović Foto: Youtube/Novo jutro, Milena Đorđević

Milan Veruović do pre nekoliko godina bio je poznat isključivo kao telohranitelj Zorana Đinđića, ali je sada prepoznatljiv i kao otac mladog pevača Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaž.

To je i ovaj popularni tinejdžer potvrdio gostujući u emisji Amidži šou prošle godine.

Milan je sada otvoreno govorio o sinu, koji se nedavno našao u žiži interesovanja zbog raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Veruović je otkrio kako doživljava uspeh svoga sina, u čemu danas pronalazi sreću, da li kao neko ko se bavi bezbednošću brine zbog sigurnosti svog sina, ali i šta misli o Breskvici.

Uspeh onim čime se Mihajlo bavi, posle svega što sam prošao i doživeo, za mene predstavlja pravi dar sa neba, na čemu sam neizmerno zahvalan. Radujem se kad čujem “to je Vojažov tata”. Oni (Mihajlo i Anđela) su toliko divni i zdravi da svojom ljubavlju predstavljaju, slobodan sam reći, primer koji valja slediti. Takvu decu od srca bih poželeo svakom roditelju – rekao je zagonetno u jeku priča o tome da je mladi par raskinuo, što je njihove fanove neverovatno potreslo.

Milan je istakao da je pre svega uspeo od svoje prošlosti da sačuva svoju porodicu.

Ono čime sam se ja bavio, Bogu hvala, miljama je daleko od njih. Sa druge strane, svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Naučili smo da živimo zajedno i iskreno, da jedni druge razumemo i podržimo. To je porodica – rekao je Veruović za "24sedam", koji se tokom protekle godine još više posvetio svojim najmilijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca BJ

    15. januar 2021 | 17:04

    Vozač i Breskvica odmah da se pomire... i dosta više sa tim stresnim vestima.

  • Dejan

    15. januar 2021 | 19:23

    Ko je nama čuvao Djindjića...

  • Nekoizfrancuske

    16. januar 2021 | 00:34

    Znao da cuva djindjica à nije znao da sacuva sina da se ne druzi sa "rakajima", sto zovu francuzi, ulicnim sljamom arapskog sveta u francuskoj pa po spotovima sami arapski natpisi i ostale dzamije. A takvi su 90% nasih koji odrastaju u fr. Da bi ispali mangupi furaju islamske fazone da se cmare ovdasnjim kvazi mangupima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA