≫ 

Sandra Afrika u kupaćem na minusu, a komentari muškaraca su urnebesni: "Eh, šta ti je žensko..."

Za nju zime nema

  • 25
Aleksandra Mladenović, rođendan

Sandra Afrika / Foto: ATA Images

Kome je hladno samo neka pogleda nove fotke Sandre Afrike (32), možda je najbolji opis serije fotografija koje je naša pevačica objavila na svom Instagram profilu.

Afrika uživa na Zlatiboru, sa prijateljima, a fotke na motornim sankama ili kvadu, na kojima je obučena, jednostavno nisu nešto što će "zapariti" oči ljudima, pa je brineta odlučila da se slika u izdanju koje će sigurno izazvati pažnju.

Tako je objavila čak 5 fotografija na kojima pozira u ljubičastom kupaćem kostimu, u crnoj majčici koju je podigla kako bi istakla atribute.

Jedino što je na sebi imala, a da greje, su tople crne čizme i kapica.

- Ja sam definitivno dizajner mog sopstvenog je**eno dobrog života - napisala je Sandra u opisu fotografije iz serije sa Zlatibora.

"Eh, šta ti je žensko... Ne bih se skinuo po tom snegu, para nema", "Ženo, od čega si napravljena?", "Mogu li na jedan dan da glumim motorne sanke?", "Zovi ako se prehladiš", samo su neki od komentara duhovitih muškaraca koji je prate na Instagramu.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccv

    15. januar 2021 | 17:12

    Obicna ćurka, sta ce ona drugo da pokaze nego dupe puno silikona, naravno da joj nije hladno kad je tapacirana silikonom

  • Mare

    15. januar 2021 | 16:40

    Sto muci i sebe i nas,treba lepo da predje u industriju za odrasle.

  • Aaa

    15. januar 2021 | 17:24

    Zdepasti patuljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA