Isplivale nove informacije o raskidu: Breskvica varala Vojaža sa mladim reperom koji ga je ismevao?

"Anđela se žalila kako je Mihajlo pritiska i pokušava da upravlja njenim životom"

  • 10
Voyage i Breskvica Vojaž i Breskvica, Foto: Nikola Tomić

Jedan od najpopularnijih mladih dvojaca Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Breskvica i Vojaž, navodno su stavili tačku na svoju ljubav.

Naime, oni su obrisali sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su rado delili sa fanovima i pokazivali koliko im je stalo jedno do drugog.

Njih dvoje se do sada nisu oglašavali što je dodatno podgrejalo maštu fanova, a do raskida je došlo zbog prevare, po navodima Mondo.rs.

Navodno, nezadovoljna emotivnom vezom sa Mihajlom, Breskvica je pronašla utehu u zagrljaju drugog mladog pevača u usponu kojeg nove generacije obožavaju.

Po navodima izvora, Anđela i on se poznaju još od 2017. godine iz sveta muzike, a od skoro su postali veoma bliski. On se ne pojavljuje često u javnosti, a jedan je od onih koji su negativno komentarisali Vojaževo pevanje.

Breskvica i on su se videli nekoliko puta, a pevačica mu se ispovedala i žalila na svoju vezu.

- Anđela mu se žalila kako je Vojaž pritiska i pokušava da upravlja njenim životom. Rekla je i da im se veza odavno raspada, i kako to već dugo nije odnos koji ona želi. Tajno su se sastajali na Novom Beogradu, dok je Vojažu govorila kako se nalazi kod kuće, u Borči. Sve je funkcionisalo bez problema do trenutka kada je Breskvicu odala snepčet lokacija koju je Vojaž pratio - rekao je anonimni izvor.

- Tada je shvatio da ga danima laže i nastala je drama, brisanje slika i raskid - dodao je on.

Ekipa Telegraf JETSET kontaktirala je Breskvicu kako bi proverila da li su tačni navodi iz domaćih medija da je do raskida došlo zbog prevare. Anđela se nije javljala na naše pozive, dok je poruku pročitala, ali nije odgovorila na nju.

Njihovi fanovi su danima već zabrinuti zbog kraha veze mladog pevačkog para, a mnogi sumnjaju da je reč o "marketinškom triku" jer im je izašla nova pesma sa njihovim zajedničkim slikama.

Odlukom menadžmenta, zbog trenutne situacije nije bilo prilike da se snimi spot. Iz poštovanja prema obozavaocima napravljen je kolaž Vojaževih i Breskvicinih privatnih snimaka - piše u opisu videa.

- "Uskoro se očekuje “pomirenje”, a nije bi bilo raskida! Marketing! Pametno...", "Najjače kad napišu, nešto posle raskida, a pesma danas izašla", "Sve je ovo smišljeno... za tri dana opet zajedno uz priču nismo mi ništa potvrdili nismo ni rekli da smo prekinuli...", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA