≫ 

Emina Jahović za svoj rođendan okupila ekipu i pripredila poklon publici: "Fali mi vaš aplauz"

- Želim vam pre svega zdravlja, to je najbitnije. I malo sreće, kad ima malo sreće, onda ima i para i svega ostalog - poželela je Jahovićeva fanovima

  • 6
Emina Jahović Emina Jahović, Printskrin/Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović večeras proslavlja svoj 39. rođendan, a odlučila je da ga provede sa svojom vernom publikom.

Ipak, kako okupljanja nisu moguća, njen tim osmislio je live koncert na Instagram društvenoj mreži, koji je od 20 časova pratilo nekoliko hiljada ljudi.

Emina se prvo obratila svojim fanovima, zahvalila na lepim željama, a potom je poželela svima bolju godinu od prethodne.

Pevačica je iskoristila priliku da čestita svojim fanovima u Srbiji sve praznike za nama, kao i srpsku Novu godinu, a potom se obratila svojim fanovima u Turskoj na turskom jeziku.

Njima je takođe poželela sve najbolje u 2021. godini i naglasila da je zdravlje najbitnije.

- Želim vam pre svega zdravlja, to je najbitnije. I malo sreće, kad ima malo sreće, onda ima i para i svega ostalog - rekla je Emina.

Emina peva sve vreme svoje mnogobrojne hitove i zabavlja virtuelnim putem fanove, a u jednom trenutku napravila je pauzu i rekla:

- Sve je ovo lepo, digitalizacija je super, ali bez ljudi to nije ništa. Fali mi vaš aplauz, hajmo da uđemo u kuće i da stavimo maske i da čekamo da korona prođe. (smeh) Jedva čekam da se ponovo družimo svi -poručila je Emina.

Fanovi su pevačici uputili bezbroj lepih želja i sve vreme joj upućuju komplimente na račun izgleda i pevanja.

Video: Emina Jahović peva Džejevu pesmu dok igra karte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA