Indi smršala 22 kilograma: Pevačica otkrila koliko grama mesa sme tačno da pojede, svi se šokirali

- Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji - rekla je pevačica

  • 15
Indira Aradinović Indi, Indy

Indira Aradinović Indi, Indy, Printskrin: Telegraf.rs

Pevačica Indira Indi Aradinović prošla je kroz pakao nakon operacije smanjenja želuca, a promena u njenom izgledu je očigledna.

Nakon komplikacija i dužeg boravka u bolnici Indi je skinula 22 kilograma, a svojetelo ponosno pokazuje. Ovog puta se fotografisala golog stomaka, a komplimenti nisu izostali.

- U krugu života ne postoje ni pobeda ni poraz. Postoje samo promene - napisala je ona uz fotografiju.

Na pitanje kako izgleda njen dnevni, nedeljni meni Indi nam je nedavno odgovorila:

- Uvek jedem meso, salate, definitivno mogu 100 grama za jedan obrok, a opet za drugi obrok još sto... ili manje ili više, ali uglavnom 100 grama.

Indi savetuje da svako od nas treba da vodi računa o svom zdravlju i da postoje drugi, bezbedniji načini za redukovanje telesne težine.

- To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji... Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka... Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god - kaže pevačica.

Na Instagramu su mnogi fanovi komentarisali njenu fotografiju, na kojoj je vidno mršavija. Iako je većina hvali, mnogi kažu da je količina hrane koju unosi premala i da će to tek uticati na njeno zdravlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    15. januar 2021 | 23:22

    Kako moze ta osoba da govori o bilo kakvim pravilima za ishranu kada je operisala zeludac ... znaci da nije uspela nista svojom voljom da uradi sa gojaznoscu ! Znaci nije kompetentna ...ni ona ni N.Bekvalac , Emina Jahovic , Darko Lazic ... brojka operisanih je ona o kojoj se sapuce.

  • Zasto se operisati?

    15. januar 2021 | 22:38

    Da se ranije tako disciplinovano i restriktivno hranila, smrsala bi 22 kilograma i bez operacije, koja, uzgred budi receno, nije nimalo bezazlena. Ako se operisu ljudi koji su patoloski gojazni, sa tezinom preko 200 i 300 kilograma, kojima je zdravlje ugrozeno i koji uprkos brojnim pokusajima nisu uspeli da smrsaju drugim metodama, mislim da to nije njen slucaj. Svi poput nje, koji imaju 20 i 30 kilograma viska, mogu, ako se potrude, regulisati tezinu i prirodnim putem, bez operacije. (V.P.)

  • Marko Predator

    15. januar 2021 | 22:13

    Pokaj se i veruj u isusa hrista i čitaj bibliju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA