Slavica Biljić: Epilog sa Tominom majkom će biti na sudu, a da on živi kod mene, ne dolazi u obzir!

Slavica Biljić angažovala advokata zbog prije, a zeta ne želi u svojoj kući

  • 11
Toma Panić, Slavica Biljić

Slavica Biljić, Toma Panić, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Majka Nadežde Biljić, Slavica Biljić, toliko je besna na majku svog zeta Tome Panića da je čvrsto odlučila da njihova priča dobije epilog na sudu.

Zbog sudskog procesa nije smela da ispriča detalje o Tominoj majci, ali je otkrila da se Jasmina ponekad javlja njenom mužu i raspituje za unuka Longa.

- Tomina majka Jasmina je blokirala mene i moju ćerku Nadeždu i na telefonu i na društvenim mrežama. Od tog trenutka mi smo angažovali advokata i pripremili sve isečke iz novina, kao i snimke, šta je i kako pretila, a epilog će biti na sudu. Ne smem da pričam o detaljima tužbe. Ja sa tom ženom nisam više u kontaktu. Ona zove povremeno mog muža, pita za dete i traži slike da joj pošalje.

- Jedino sa kim ja komuniciram iz Tomine porodice je njegov otac koji živi u Svilajncu i za koga mogu da kažem sve najbolje. Čovek se ne meša u njihove odnose, smatra da će se Toma i Nadežda pomiriti. Da je sreće da je Toma na njega, a ne na majku - kaže Slavica i objašnjava koliko je zdravstveno stanje njene ćerke pogoršano nakon rijalitija.

- Nadežda je psihički totalno popustila u rijalitiju, jednostavno ta negativna energija je uništila. Na sve to jako utiče i to što ne radi dugo zbog trudnoće prvo, a sad i zbog korone. Zabranila sam joj mobilni telefon i društvene mreže, ali i gledanje rijalitija. Njoj je šećer 30, a to nije dobro. Ona sutra ako poželi, više neće moći da rađa. Što se tiče Tome, mogu da komuniciram samo službeno i vezano za dete, ali da živi kod mene ovde posle takve javne prevare ne dolazi u obzir - kaže Slavica za "Star", a prenose mediji.

Video: Nadežda napustila Zadrugu, pa otkrila: Nisam imala plan da se pomirim sa Tomom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    16. januar 2021 | 15:20

    Ekstremno psihicki bolesni,Nadezdu sam gledao 3 nedelje koliko je bila u Z4 i mogu samo da kazem da je rupa bez dna,dovidjenja !!!!

  • Bajka

    16. januar 2021 | 15:58

    Mama Slavice nismo mi gledaoci glupi. Nadežda je i pre Tome prolupala. Pokazala samo blud i ne moral.

  • Lena

    16. januar 2021 | 15:54

    Sada je meni jasno na koga je Nadežda.Svi ste se vi vređali a ne samo gospođa vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA