Manekenka se zaigrala u Fotošopu i promenila lični opis: Da li je prepoznajete?

Mnogi komentarišu da Dejana izgleda kao plastična lutka

  • 20
Dara Bubamara, nastup Dare Bubamare

Foto: ATA Images

Manekenka Dejana Živković zaigrala se u Fotošopu i tom prilikom promenila svoj lični opis, te je na fotografiji mnogi ne mogu prepoznati.

Naime, Dejana je na svoim Instagram profilu objavila stori, a jasno se vidi da je nešto radiila na svom licu i u tome preterala.

Iako važi za jednu od najlepših manekenki, Živkovićeva je izazvala brojne komentare svojih pratilaca koji komentarišu da na spornim fotkama ne liči na sebe, već da podseća na plastičnu lutku.

Manekenka, kao i mnoge dame, koristi program za sređivanje fotografija kako bi što bolje izgledala, ali su joj mnogi zamerili jer je u tome preterala.

Deana je nedavno je progovorila o provokativnim fotografijama koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama.

- Čini mi se da puno ljudi imaju pogrešnu sliku o meni baš zbog tih fotografija. Bavim se modelingom, moj posao zahteva od mene da se "provokativn0" fotografišem i to je sastavni deo mog posla. Ako je slikanje za neku kampanju donjeg veša, sigurno neću biti obučena u skafander (smeh). Volim svoje telo i nemam problem da ga pokažem. Muškarci su neumorni, ali na to sam navikla. Ne obazirem se, niti mi znači - rekla je manekenka.

Video: Kontroverzna Dejana Živković se ne pojavljuje u javnosti, a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. januar 2021 | 11:06

    Obicno se fotosop koristi da sebe uljepsas, a ova je sebe unakazila izoblicila glava joj je nekog cudnog oblika😅😂

  • Saša

    16. januar 2021 | 10:32

    Nije mi jasno šta tačno žele da postignu te osobe što se fotošopiraju? Ta prevara bar ne može da se sakrije tako da je to obična glupost.

  • Ајме

    16. januar 2021 | 13:49

    Мислим да неки други посао тражи да будеш провокативна, то није моделинг. Већ најстарији занат..... Ужас...... Као транџа брате мили....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA