≫ 

Nepoznati detalji o Cecinom dečku: Bavio se manekenstvom, ostao bez posla, a ovo pričaju o njemu

I pre nego što je upoznao Cecu, Bogdan je bio u estradnim krugovima

  • 28
Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović

Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović, Foto: Telegraf

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (47) uživa u ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem (38), a nakon saznanja za njihovu emotivnu vezu javnost zanima prošlost Cecinog dečka.

Kao što je poznato, Bogdan je menadžer jednog popularnog restorana u Beogradu, a svi oni koji ga poznaju tvrde da je vredan i sposoban, kao i da je svaki klub i restoran koji je vodio uspešno poslovao.

Inače, i pre nego što je upoznao Cecu, Bogdan je bio u estradnim krugovima, što i ne čudi zbog posla kojim se bavi. Srejović poznaje mnoge javne ličnosti, od manekenki, muzičara, preko sportista, do političara.

On je blizak sa Banetom Jankovićem, sa kojim je donedavno vodio jedan beogradski klub. Međutim, kako je pandemija korona virusa stopirala noćni život, Srejović je ostao bez posla, ali samo nakratko, piše Kurir. Ubrzo ga je pozvao prijatelj, vlasnik restorana u kojem radi već nekoliko meseci.

Srejović je iz Kragujevca, a roditelji Miloš i Mirjana su mu navodno razvedeni. Majka Mirjana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje slike sa sinom, ali i unukom, koju je Bogdan dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića.

Otac Cecinog dečka Miloš Srejović je bivši sportista, koji i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Davne 1978. postao je šampion Evrope, ali je zbog povrede u 25. prekinuo karijeru.

Malo je poznato da se Srejović svojevremeno bavio i manekenstvom, ali mu se posao menadžera ipak više dopao, pa se usredsredio na to.

Cecinom dečku nakon saznanja za vezu sa Ražnatovićevom naglo je skočila popularnost na društvenim mrežama, pa je na Instagramu, na kojem je do pre dva dana imao nešto više od 5.000 pratilaca, danas ga prati više od 14.000 ljudi.

 

Video: Anastasija htela da snimi kako uživa s majkom, pa otkrila šta Cecu najviše nervira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA