≫ 

Džejeva ćerka rasplakala sve emotivnim rečima: "Imala sam najboljeg tatu! Posle Boga, ti si moj Bog"

- Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji! - napisala je Marija

  • 11
Džej i Marija Ramadanovski Foto: Instagram/marija_ramadanovski

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog pokojnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanvskog, rastužila je i rasplakala sve objavom o ocu.

Džejeva mlađa ćerka je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa ocem uz koju je napisala da je imala najboljeg tatu koji ju je mnogo toga naučio, a njena objava dirnula je mnoge.

- Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svetu, koji me je naučio šta znači biti dama, a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna devojka! - napisala je Marija.

- Naučio me je da ne budem materijalista i da ne delim ljude po tome, jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi! Da se borim u životu da sama nešto stvorim, a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpevao i vežbao! - dodala je Džejeva ćerka.

- Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji! Posle Boga, ti si moj Bog! Ponosu moj, volim te - zaključila je Marija.

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra 2020. godine, nakon što mu je u snu stalo srce. Ekipa Hitne pomoći reanimirala je Džeja, ali nažalost, bezuspešno. Ramadanovski je sahranjen 11. decambra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima i sa ikonom Svete Petke kojoj se često molio.

Marijinu potresnu objavu i fotografiju sa ocem pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Aca Lukas: Mnogi su Džeja zaboravili, a sad licitiraju s ljubavlju prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ništa lično

    16. januar 2021 | 12:30

    Ako misli da će na očevo ime da gradi karijeru pevačice bolje da ne počinje. Mala je ovo bara a puna krokodila. Trebala je da ide u školu umesto da bude 'DŽejeva ćerka'.

  • Jeca

    16. januar 2021 | 12:55

    Meni je moj tata bio najbolji na svetu, bas me briga za nju i njenog. Dosadna je vise

  • Е вала

    16. januar 2021 | 13:44

    Досадна је више, као да нико није имао оца само она. Мени је мој отац био узор у свему, и најбољи отац на свету. Врхунски спортиста, у животу није окусио кап алкохола, цигарете, да не причам о дрогама.. Што за њеног тату не може да се каже.. И да, мој отац је и мени и свима које је познавао помагао саветима, подршком.... Па сад ето, ја знам да је мој тата био најбољи тата на свету.... Па не смарам људе око себе, тугујем у тишини, јер знам да мој отац не би желео да ме види да кукам, већ да покажем снагу...... Не патетиши више, сад мораш да мрднеш дупе да радиш и зарадиш, то ти је тешко....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA