≫ 

Ceca slučajno upoznala Bogdanovu majku Miru: Evo kako je ona regovala na snajku

- Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom - rekao je izvor

  • 19
Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović Foto: Telegraf

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (47) navodno je upoznala majku svog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića (38).

Iako su na početku veze, navodno je Ražnatovićeva već upoznala i Bogdanovu majku Miru, ali ne na uobičajan način, jer Srejovićeva majka nije trenutno u Beogradu.

- Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu mešali u Bogdanove odluke, već su ga uvek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primetio koliko je srećan, a to mu je jedino u životu važno - rekao je izvor za "Alo!".

- Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom - naveo je izvor za pomenuti list.

Podsetimo, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođednanu zajedničke prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženje i prijateljstva uplovili su u romantičnu vezu.

Bogdan je menadžer jednog poznatog lokala u Beogradu i veoma je uspešan u svom poslu. Ceca je partnera upoznala sa decom, Anastasijom i Veljkom, a oni su oduševljeni njenim izborom.

Video: Anastasija htela da snimi kako uživa s majkom, pa otkrila šta Cecu najviše nervira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnik

    16. januar 2021 | 15:08

    Sudeći po ovolikim naslovima u medijima ispade da je ovo najvažniji događaj u Srbiji.

  • Boki

    16. januar 2021 | 17:50

    Ovo ispade ko meksicka sapunica.Jedva cekamo sledeci nastavak.

  • Dunja

    16. januar 2021 | 14:59

    Oooooo boze...Snajka vec za mesec dana zabavljanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA