Muškarac na grudima istetovirao lik Jovane Jeremić: Voditeljka oduševljena gestom

Jovanina objava izazvala je brojne reakcije

  • 25
Jovana Jeremić Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je potpunu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila da je jedan muškarac istetovirao njen lik na grudima.

Jovana je na svom Instagram profilu objavila snimak kako je muškarac, kom nije otkrila identitet, istetovirao njen lik na grudima, što je voditeljku oduševilo.

- Evo zasto su moji pratioci najbolji, najkreativniji i najinteligentniji... Volim vas - napisala je ona uz video i dodala nekoliko emotikona srculenaca.

Nije poznato ko je misteriozni muškarac koji je istetovirao Jovanin lik, ali je sigurno da je voditeljka oduševljena gestom svog obožavaoca.

Jovanina objava izazvala je brojne reakcije, a ovo nije prvi put da neko istetovira lik neke poznate ličnosti na sebi, a kada su u pitanju pevači, fanovi su tetovirali i stihove njihovih pesama.

Kako izgleda tetovaža, voditeljkin lik, na grudima nepoznatog muškarca, pogledajte u videu iznad, a Jovanine fotografije možete videti u galeriji, u nastavku.

Video: Nova epizoda U ormaru kod...: Ušli smo u garderober voditeljke Jutarnjeg programa Jovane Jeremić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. januar 2021 | 12:51

    E jesi i našao koga ces istetovirati,proveri jesi li popio pravu terapiju...

  • DDF

    16. januar 2021 | 12:27

    Zbogom pameti..😆😆😆

  • XY

    16. januar 2021 | 14:06

    Ona, zaista, nije sva svoja. Za razliku od onih koji su izmislili da su "neko" ona je na sigurnom. Čega se pametan stidi, lud se ponosi. Vrlo se neprijatno ponaša prema gostima, prekida ih, uskače, pametuje, u emisiji koju vodi. Neću više ni da gledam da se nd nerviram i gubim vrrmene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA