Vuk Mob iskeširao 20.000 evra za bebu: Evo šta priprema za naslednicu

Reper je izašao iz rijalitija kako bi bio sa trudnom verenicom i sa njom sačekao porođaj

  • 15
Humanitarno vece Foto: ATA Images

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob izašao je iz "Zadruge" da pre rođenja deteta, koje se očekuje sredinom februara, pripremi sobu i to po nacrtima koje je sam napravio u rijalitiju.

- Bilo je momenata kada sam voleo da se osamim u rijalitiju, ma koliko to zvučalo nemoguće, ali moguće je jer je prostor ogroman. Tada bih se izolovao i crtao nešto. Tako mi je jednom palo na pamet da na papir stavim kako bih voleo da izgleda dečja soba - rekao je Vuk.

- Iz dana u dan sam to razrađivao i kada sam napustio imaginarijum, na papiru sam imao celokupnu zamisao. Ono što je najbitnije, Olji se baš dopalo. Eto, da ne bude da sam tamo bio džabe u tom kretivnom smislu -  ispričao je reper za "Svet".

Reper i njegova verenica Olivera konsultovali su se već sa majstorima oko izrade nameštaja, ugradnje bebi-alarma, raznih svetala i ostalih čudesa, a kako se navodi, Vuka će taj projekat koštati oko 20.000 evra.

Podsetimo, Vuk i njegova verenica čekaju devojčicu, a budući roditelji uveliko se pripremaju za rođenje njihove naslednice.

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. januar 2021 | 14:30

    Bas je odvratan lik,Jos kad progovori..

  • Hummm

    16. januar 2021 | 14:05

    Ovim se baca rukavica u lice svima koji su ucili, studirali, zavrsili fakultete i o ovoj cifri mogu samo da sanjaju. Sramota kako neki polupismeni svet dodje lako do para i sve se to jos propagira i forsira kroz medije. Ima li neki zakon da se vise doticnom gospodinu Z.M. stane u kraj sa njegovim nakaradnim kvarenjem nase omladine i prikazivanjem sramote i nemorala? Reaguj drzavo ako jos nije kasno!

  • Cv

    16. januar 2021 | 13:41

    Pa kad imaju para za bacanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA