≫ 

Ani Bebić u požaru na nastupu stradala drugarica: "To je nešto najgore što mi se desilo u životu!"

- Desio se taj grozni požar, i mislim da dan danas nekako ne mogu to da pregrmim - rekla je pevačica

  • 1
Ana Bebić Ana Bebić, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Ana Bebić pre osam godina nastupala je u jednoj diskoteci u Novom Sadu kada je iznenada izbio požar u kom je izgubila prijateljicu.

Ana je uspela da napusti diskoteku punu dima, kao i mnogi prisutni, ali njena drugarica nije uspela da pobegne.

Pevačica je do detalja ispričala šta se tada desilo, a istakla je da je taj događaj za nju nešto najgore što joj se dogodilo u životu.

- 2012. godina je bila u pitanju. Ja sam nastupala u novosadskoj diskoteci. Ja čak taj dan nije ni trebalo da nastupam, nego smo mi zamenili datume u zadnji sekund. I desio se taj grozni požar, i mislim da dan danas nekako ne mogu to da pregrmim - rekla je Ana u emisiji za Mondo.

- Ja sam tu izgubila prijateljicu, i mislim da je to nešto najgore što mi se desilo u životu. Mi smo jedva izleteli iz te diskoteke. Doslovno smo među zadnjima izašli. Žao mi je što sam ja imala sreće, što ona nije, što drugi ljudi nisu imali, što se sve tako grozno odvilo - dodala je pevačica.

Video: Sa Anom Bebić u četiri zida: Ne moram napolje, samo da budemo dobro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    16. januar 2021 | 15:13

    LEPA JE KAO ANDJEO ❤️ALI TE CARAPE NA SANDALE NE SVIDJA MI SE J...Š MODU I DIZAJNERE KOJI NEMAJU UKUSA PA NE ZNAM KOJI BRAND DA JE U PITANJU NE BIH PLATILA ON TE UNAKAZITI DA MU PLATIS TREBAO BI ON MENI DA PLATI🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA