Glumica Milena Radulović o zlostavljanju: "Nije to uradio samo jednom, ponavljao je"

- To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - tvrdi glumica Milena Radulović

  • 37
Miroslav Mika Aleksić Miroslav Mika Aleksić Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) priveden je večeras u policijsku stanicu, jer ga navodno više devojaka prijavilo za navodno seksualno uznemiranje, piše Blic.

Svoje tvrdnje o ovom navodnom slučaju iznela je glumica Milena Radulović.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - tvrdi glumica Milena Radulović za "Blic".

Milena je okarakterisala Miroslava Miku Aleksića kao strogog i tvrdi da se navodno silovanje desilo početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

Milena Radulović Milena Radulović Foto: ATA images

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

- Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katja

    16. januar 2021 | 23:02

    Misliiiim.. Zašto i kako je dozvolila da se to silovanje ponovi više puta?

  • Psiholog

    17. januar 2021 | 10:56

    Iz drugih izvora se moze procitati da je devojka godinama isla na psihoterapiju, sto joj je verovatno pomoglo da se oslobodi da prica o dogadjajima i da ga na kraju i prijavi. Mnoge zrtve nikad ne progovore o tome. Deca ostaju u domovima iako ih roditelji biju i nikad ne pricaju o tome. Zene ostaju sa nasilnicima u braku a mnoge cak i stradaju jer nikada ne uspeju same da se izbore i napuste ga. Nije samo za decu specificno da cute i pokusavaju da ignorisu svoje muke i tiho pate. Radite sa traumatizovanim vojnicima sa fronta, pa cete videti slicne probleme: stid, krivicu samo stonje u slucaju silovanja ovo jos izrazenije jer ne postoji "drustveno opravdanje" za nedace koje se desilo. Sve su to zrtve kojima treba pomoci, a ne neko ko se OSUDJUJE sto nije ranije govorio o tome. Pitam se, da ovi muskarci koji komentarisu, dozive silovanje, da li bi odmah otrcali u kafanu da to podele sa drugarima? Da ih je napao drugi miskarac, a oni nisu uspeli da se odbrane, koliko bi ima bilo lako da to podele i obajsne da su oni zrtve a ne slabic, mlakonja, pritajeni gej i sl.?

  • Bixy

    17. januar 2021 | 03:09

    Milena, žao mi je što neki ljudi komentarišu kako komentarišu. Ti si heroj, junak, borac. Prošla si pakao ali ne želiš da kroz to prođu druga deca i želiš da se minstrumu stane na put. Bravo devojko i hvala Ti u ime dece koja bi doživela istu sudbinu, jer ovim potezom ti to sprečavaš i želiš da počinioca stigne zaslužena kazna. Čestitam Ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA