≫ 

Tihomir Stanić: "Zamislite da se tako nešto desi. Ko pita Milenu zašto je ćutala, čini novi zločin"

- Imam duboko poštovanje prema bolu žrtava i odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našem, sve se to relativizuje, traže se opravdanja, kao zašto je neko ćutao... - rekao je Stanić

  • 18
Tihomir Stanic

Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je zbog optužbi glumice Milene Radulović (26), koja tvrdi da ju je silovao kad je imala samo 17 godina, što je glumac Tihomir Tika Stanić okarakterisao da je to "nešto što se ne može rečima opisati".

Na društvenim mrežama pojedinci su se zapitali zbog čega glumica do sada nije progovorila, a Tihomir je u jutarnjem programu televzije Prva, gde je gostovao, takve komentare i pitanja osudio i rekao da je svako takvo pitanje "novi zločin".

- Ja bih pričao o Mileni, poznajem je, ona je divna osoba i glumica, divan čovek... Saosećam duboko s tim što joj se desilo. Divim joj se na načinu na koji je to saopštila, noćas sam sa kćerkama to komentarisao, hvala Mileni zbog naše dece, sve naše dece i zbog toga što ovakav slučaj, posebno što je u pitanju javna ličnost, može biti presudan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnosti - rekao je Stanić.

- Imam duboko poštovanje prema bolu žrtava i odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našem, sve se to relativizuje, traže se opravdanja, kao zašto je neko ćutao... Pa zamislite vi da se nekom tako nešto desi. Tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sada a ne ranije, to je zločin - istakao je Tihomir.

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    17. januar 2021 | 13:18

    Tihomire svaka čast ,lepo receno, a doticnog gospodina nadam se da ocekuje duga i bolna robija ......nedao bog nikom

  • Chance

    17. januar 2021 | 14:44

    Gospodin covek, ovim je samo potvrdio svoju velicinu. Svaka cast Tihomire!

  • 5544

    17. januar 2021 | 13:34

    Strasno i tuzno,saosecam sa zrtvom,a svi koji pitate sta je cekala???SRAMITE SE, ne znate kako je njejoj dusi,sta joj se vrzmalo po glavi,koliko je straha i ljage u njenoj dusi,i nazalost i da se iskaze bilo kakva presuda,ona svoj krst nosi,i te trenutke nece nikada skinuti i oprati...to su teske psihicke traume!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA