≫ 

"Konobarica je mislila da sam ćerka Lidije Vukićević! Tražila mi je ličnu kartu..."

Glumca je ispričala simpatičnu anegdotu kojoj se uvek nasmeje

  • 17
Lidija Vukićević Foto: Boško Karanović za Hello

Glumica Lidija Vukićević (58) otkrila i nesvakidašnju anegdotu sa zimovanja, kada joj je konobarica u restoranu tražila ličnu kartu kako bi se uverila da je ona zaista Lidija.

Naime, konobarica je zbog Lidijinog maladolikg izgleda pomislila da to nije ona, već njena ćerka, te nije poverovala da greši sve dok joj glumica nije pokazala ličnu kartu.

- Bila sam sa društvom u jednom kafiću u Sarajevu i žena kad me je videla, rekla je: "Jao, vi ste sigurno ćerka Lidije Vukićević". Ja sam ćutala i osmehivala se, a moje društvo je odmah prasnulo u smeh. Onda su pokušali da joj objasne da sam zapravo ja stvarno Lidija, ali je ona mislila da je zafrkavamo - ispričala je Lidija.

- Onda sam i ja pokušala da joj objasnim da sam to stvarno ja, međutim, ona mi nije verovala. Posle 20-ak minuta se vratila i rekla: "Hoćete da mi date ličnu kartu?". Ja sam to učinila, a kad ju je videla, žena se šlogirala. Samo je rekla: "Ne mogu da verujem, pa to ste stvarno vi". Meni je ta situacija bila mnogo simpatična i sad se često smejemo dok je prepričavamo - rekla je glumica za Blic.

Inače, Lidija u šestoj deceniji važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama u zrelim godinama. Njoj godine očigledno ne mogu ništa, a mnogi komentarišu da glumica zapravo s godinama izgleda sve lepše i lepše.

Lidijine fotografije na kojima ostavlja bez daha izgledom, ali i one u kupaćem zbog kojih bi se postidele i mnogo mlađe žene pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Lidija Vukićević i Branka Sovrlić zajedno uživale na Baščaršiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA