≫ 

Branislav Lečić: "Šokiran sam! Moja deca su išla u Mikinu školu, a samoinicijativno su odustala..."

Glumac je podržao Milenu koja je Aleksića optužila za silovanje

  • 12
Branislav Lečić, ,Milena Radulovic, Miroslav Mika Aleksić Foto: ATA images, Printscreen: Youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Proslavljeni glumac Branislav Lečić ističe da je šokiran zbog priče koju je hrabro podelila mlada glumica Milena Radulović (25) - da ju je, kako je istakla, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) silovao. Prvi put, tvrdi, kada je imala 17 godina, a onda se navodno zločin ponavljao.

Lečić ističe da su njegova deca, sin Ivan i ćerka Ana pohađali Mikinu šokolu, ali da su odustali posle godinu dana, a da su kao razglog naveli to što je Aleksić vikao na njih.

- Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči - napisao je Lečić.

Glumac je osudio navodno nasilje koje ostavlja trajne posledice i podržao žene u borbi.

- Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! - dodao je glimac.

- Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor! - zaključio je Branislav i podržao žene koje tvrde da su Mikine žrtve.

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    17. januar 2021 | 16:33

    Ако је све ово истина и ако је у питању још жртава није ми јасно како се није нашла ни једна да га "одробија" , цијена школе, каријере или чега већ ???!!! пс и ово "викао је на њих" ми баш није јасно ... ето да се докаже, покаже ...

  • Jovana

    17. januar 2021 | 16:28

    Sve cute dok ne postanu poznate. Zanimljivo...

  • DARKO 100%

    17. januar 2021 | 16:38

    Nase gledanje i posmatranje ljudi je vecinom povrsno,zaslepljeni idolopoklonstvom necije profesije predajemo se komplet bicem verujuci da je taj dostojan te profesije ili neke titule i ustrojen sa moralnim vrednostima ili nacelima porodicnih vrednosti gde vas uce od malena,nazalost istina je da i medju obrazovanim ljudima ili sa nekom titulom ,neznaci da je covek na svom mestu ,jer je mnogima to plast iza cega se kriju i zloupotrebljavaju svoju profesiju i veru koju pokazujemo prema njima,zato nista nije sveto da bi trpeli nesto zarad uspeha i da sebe moralno ponistavamo i unizujemo,jer za sve postoji mera i zakon za prekoracenja svake mere u svakom segmentu zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA