Anastasija otkrila da je kao dete pohađala školu Mike Aleksića: "Užasnuta sam..."

Mlada pevačica je pružila podršku Mileni koja tvrdi da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina

  • 22
Anastasija Ražnatović, Milena Radulović, Miroslav Mika Aleksić,

Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Pevačica Anastasija Ražnatović ističe da je užasnuta nakon priče koju je hrabro podelila mlada glumica Milena Radulović (25) - da ju je, kako je istakla, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) silovao. Prvi put, tvrdi, kada je imala 17 godina, a onda se navodno zločin ponavljao.

Ražnatovićeva je, kako je napisala, kratko vreme i sama pohađala Mikinu školu glume, a na svom Instagram profilu pružila je podršku Mileni i drugim devojkama koje su njegove navodne žrtve.

- Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu - napisala je Anastasija.

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    17. januar 2021 | 18:25

    Ja se bas pitao, kako to da nje nema, u svakoj corbi mirodjija

  • I ti

    17. januar 2021 | 18:49

    Si nekada isla u skolu?

  • Putin R.S

    17. januar 2021 | 18:01

    E, jos samo si ti falila da se javis?? Gde ti je majka da i ona kaze "koju pametnu" kao i ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA