≫ 

Bojana Maljević se oglasila saopštenjem: "Važno je da žrtve imaju podršku, pre svega roditelja"

- Razgovarajte sa svojom decom. To je najvažnije - napisala je glumica

  • 15
Bojana Maljević, Milena Radulović, Miroslav Mika Aleksić Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Kao što je poznato, glumica Milena Radulović optužila je profesora glume Miroslava Miku Aleksića za navodno silovanje. Povodom ovog slučaja oglasila se Bojana Maljević, saopštenjem koje je objavila na društvenoj mreži Tviter.

- Podrška je važna. Sačuvati razum i pribranost, takođe. Sve ostalo može biti štetno, za one kojima je podrška najpotrebnija - napisala je Bojana.

Glumica je u svojoj objavi napisala da je bila član "Dečijeg omladinskog dramskog studija "Radio-televizije Beograd", i da to tada nije bila privatna grupa Mike Aleksića. Bojana je navela da je tamo bila od 6 do 17 godine, i da joj je boravak u tom studiju bio dobar i da nije imala traumatična iskustva.

Evo i kompletnog saopštenja.

Bojana Maljević Objava Bojane Maljević Printskrin: Twitter/@BojanaMaljević

Video: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jujuji

    17. januar 2021 | 23:23

    Kako se nisi setila roditelja decaka kojeg je seksualno napastvovao tvoj kolega nego si mu davala podrsku! Sram te bilo. Tvoja podrska nikome nije potrebna a Srbija ce stati uz ovu mladu i hrabru devojku.

  • Zlatka

    17. januar 2021 | 22:05

    Žrtve imaju podršku CELE SRBIJE!!

  • ccc

    17. januar 2021 | 23:21

    Samo ova ne moj da daje podrsku nikome. Cisto da se podsetimo da je ova dala podrsku pedofilu isto glumcu koji je seksualno napastvovao decaka. Tako da njema podrska vise nikome ne treba jer njeno misljenje je ne bitno sem u ovome slucaju kada joj je kum u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA